SPAMfighter ja NovaStor Ilmoittavat kumppanuudesta

NovaStor yksityismerkitsee SPAMfighterin monikielisen Windowsin rekisterisovelluksen

Boca Raton, Fla (13. heinäkuuta 2010) - SPAMfighter, Euroopan johtava suojeluohjelmistosuunnittelija tietokoneille ja palvelinten turvallisuustuotteille, ilmoitti tänään, että NovaStor, johtava kansainvälinen tietosuojan ja varmuuskopio-ohjelmiston kehittäjä, on yksityisvarustanut Windows-rekisterin hakemuksen, SLOW-PCfighterin NovaTuneUP:n kehittämiseksi. Ollen saatavilla 23 kielellä, SLOW-PCfighter voi olla yksityismerkitty yrityksille, jotka haluavat kustannustehokkaasti tarjota asiakkailleen lisäarvoa PC-ohjelmistoratkaisuilla, jotka vaativat hyvin vähän kehitysaikaa.

"SPAMfighter tarjoaa parhaimmat täydentävät ratkaisut, jotka auttavat laajentamaan tuotevalikoimaamme asiakaskunnallamme", sanoo Mike Andrews, toimitusjohtaja, NovaStorista. "White-merkinnöimällä SLOW-PCfighterin jotta voimme luoda NovaTuneUP:n, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme erittäin tehokkaan Windows Registry Cleanerin, jonka avulla voidaan ratkaista tietokoneen suorituskykyyn liittyviä asioita."

Perustuen SPAMfighterin suosittuun SLOW-PCfighter ratkaisuun, NovaTuneUP optimoi Windowsin käynnistyksen pyrkimällä poistamaan kaikki käyttämättömät rekisterimerkinnät epäonnistuneista ohjelmistoista, ajurinlaitteista ja viallisista asennuksen poistoista .

"Olemme tyytyväisiä, että meillä on kumppaninamme NovaStor, jotta voimme tuoda monia etuja suositusta Windowsin rekisterinpuhdistajasta heidän kasvavalle asiakaskunnalleen", sanoo Lori Fraijo-Raygoza, Pohjois-Amerikan SPAMfighterin toimitusjohtaja. "Hyvin vähän kuluu kehitysaikaa ja kustannuksia, SLOW-PCfighter on täydellinen ratkaisu yrityksille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen uusia, arvokkaita tuotteita."

Tietoja NovaStorista
NovaStor (http://www.novastor.com) on johtava kansainvälinen ohjelmistoratkaisujen tarjoaja tietokoneiden tietosuojalle ja saatavuudelle, mukaanlukien teollisuuden huipputietosuojaratkaisu NovaBACKUP. NovaStor tarjoaa ohjelmistoja, SaaS ratkaisuja ja palveluja paikallisille ja online-varmuuskopiointia, liiketoimintakriittisten tietojen palauttamista ja säilyttämistä. Asiakkaat ovat koti-, mobiili-ja SMB käyttäjiä, palveluntarjoajia sekä kansainvälisiä yrityksiä. NovaStorin kustannustehokkaat ratkaisut ovat alusta-ja laitteisto-riippumattomia ja varmistavat, että optimaalinen tekninen ja taloudellinen käyttö on saavutettu asiakkaan nykyisissä ja tulevissa IT-ympäristöissä. NovaStorin pääkonttori sijaitsee Sveitsissä (Zug) on toimistot Saksassa (Hampuri) ja Yhdysvalloissa (Agoura Hills), ja on edustettuna useissa muissa maissa kumppanuuksien kautta.

Tietoja SPAMfighterista
SPAMfighter, joka on perustettu Tanskassa, on Euroopan johtava ohjelmistonsuojan kehittäjä, joka tarjoaa huippu-tietokoneen ja palvelimen tietoturvatuotteita 7.158.016 käyttäjälle 227 maassa / alueilla ympäri maailmaa. Lisäksi palkittu roskapostisuodatin, SPAMfighter tarjoaa, PC optimoinnin, vakoiluohjelman vastaisen tuotteen ja antivirussuojeluratkaisuja. SPAMfighter tarjoaa myös joukon monikielisiä white label vaihtoehtoja. SPAMfighter on perustettu ja sen omistaa Henrik Sørensen, Martin Thorborg (perustajat Jubii - Tanskan suurin Internet-portaali, nyt osa Lycos Europe Networkia), Daniel Hjortholt ja Martin Dyring.

» SPAMfighter - 13-07-2010

3 helppoa askelta Windows PC:si ohjainten päivitykseenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Sähköposti täynnä roskapostia? Ilmainen roskapostisuodatin!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Seuraava