SPAMfighter ilmoittaa yhteensopivuudesta Outlook 2010 ja Thunderbird 3.1 kanssa

Kööpenhamina 13-07-2010 - Microsoft Sertifioitu Gold Partner SPAMfighter ApS ilmoittaa tänään, että uusin versio palkitusta roskapostisuodin SPAMfighterista on nyt täysin yhteensopiva Microsoft Outlook 2010 ja Mozilla Thunderbird 3.1 kanssa, tarjoten täyden roskapostisuojauksen ilmaisen SPAMfighter Standardin ja ammattikäyttöön tarkoitetun SPAMfighter PRO:n kanssa.

Nyt Outlook 2010 ja Thunderbird 3.1 käyttäjät voivat ladata ja käyttää SPAMfighteria ja kokea täysin erittäin tehokkaan roskapostin suodatuksen Euroopan johtavalta roskapostisuodattimelta.

Tavoittamalla uusia käyttäjäryhmiä, SPAMfighter laajentaa myös maailmanlaajuista roskapostinvastaista yhteisöä, jolla on tällä hetkellä noin 7,2 miljoonaa käyttäjää, jotka raportoivat ja estävät roskapostia. Jos SPAMfighterin käyttäjä sattuisi saamaan roskapostia, on mahdollista raportoida roskapostista yhdellä klikkauksella. Kun roskapostista on raportoitu tarpeeksi monta kertaa, se on tosiasiallisesti mahdollista suodattaa koko SPAMfighter yhteisöltä 220 maassa; joten useimmat SPAMfighter käyttäjät eivät koskaan näe roskapostia. Tämä yhteisön lähestymistapa roskapostiin on osoittautunut sekä erittäin suosituksi ja erittäin tehokkaaksi.

SPAMfighterin ominaisuuksia ovat

- Helppo asentaa ja välitön suojautuminen roskapostilta
- Yhteensopiva Microsoft Windows 7, Windows XP, Windows Vista ja Windows 2000 kanssa
- Yksinkertainen ja helppokäyttöinen käyttöliittymä.
- Saatavilla ilmainen ja ammattimainen-versio.
- Saatavilla yli 20 kielellä.

"Outlook 2010 oli todellinen haaste meille, koska Outlook 2010 käyttöliittymä on muuttunut huomattavasti. Paljon resursseja meni integroidessa SPAMfighteria Outlook 2010 kanssa, joten olemme erittäin iloisia voidessamme lähestyä Outlook 2010 käyttäjäryhmää, jotta he voivat olla osa SPAMfighter yhteisöä ", kertoo Martin Thorborg, SPAMfighterin perustajajäsen. "Meillä oli myös valtava määrä pyyntöjä Thunderbird versiosta SPAMfighterille, joten olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme tukea uusimpaa versiota Thunderbird-versiosta 3.1.

» SPAMfighter - 13-07-2010

3 helppoa askelta Windows PC:si ohjainten päivitykseenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Sähköposti täynnä roskapostia? Ilmainen roskapostisuodatin!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Seuraava