SPAMfighter introduceert een nieuw hulpmiddel voor wachtwoord beheer voor het bijhouden van uw wachtwoorden

PASSWORDfighter logt u automatisch in op uw wachtwoord beveiligde accounts, creëert sterke, hack-proof wachtwoorden en slaat deze veilig op in de versleutelde database.

Kopenhagen - 10 september 2012 -- SPAMfighter, is een toonaangevende leverancier van gebruiksvriendelijke anti-spam, anti-virus en optimalisatie software-oplossingen voor computers, tablets en smartphones in Windows en Mac-besturingssystemen heeft vandaag de release van PASSWORDfighter aangekondigd, een wachtwoord management hulpmiddel dat de productiviteit verhoogt en tegelijkertijd beschermt tegen wachtwoord hackpogingen via phishing, keylogging en andere online oplichting voor identiteitsdiefstal doeleinden.

Al in 2007 ontdekt Microsoft in een studie dat de gemiddelde web-gebruiker 6,5 wachtwoorden heeft, en veel dezelfde wachtwoorden op meerdere websites. Naarmate meer en meer websites vereisen in te loggen met wachtwoorden, wordt de productiviteit ernstig belemmerd omdat mensen streven naar niet alleen sterke, hack-proof wachtwoorden voor elke site , maar ze moeten ze ook allemaal onthouden.

SPAMfighter heeft gereageerd op de toename van wachtwoorden door het creëren van PASSWORDfighter. PASSWORDfighter creëert sterke, hack-proof, gecodeerde wachtwoorden en slaat deze veilig en betrouwbaar op, u hoeft slecht één hoofdwachtwoord te onthouden voor alle wachtwoord beschermde account en websites, en dat alles wordt aangeboden terwijl u bescherming heeft tegen hacking, phishing aanvallen en keylogging.
Voor een gratis proefperiode van 30 dagen van PASSWORDfighter, ga naar
http://www.spamfighter.com/PASSWORDfighter/Lang_NL/

Vandaag de dag, wordt er meer en meer online gedaan, de meeste sites vereisen login en wachtwoord referenties "zegt Hernik Sorensen, CEO van SPAMfighter. Wij zijn blij onze wachtwoordbeheer software aan te bieden, PASSWORDfighter, welke niet alleen sterke hack-proof wachtwoorden creëert en opslaat, het zorgt er ook voor dat u zich automatisch en veilig aanmeldt in de wachtwoord beveiligde sites, zodat u sneller online kunt werken en productiever zijn.

PASSWORDfighter:

 • Maakt sterke wachtwoorden en slaat deze veilig op in de versleutelde database
 • Importeert automatisch wachtwoorden van andere sites en programma´s
 • Een hoofdwachtwoord voor alle accounts
 • Herkent uw wachtwoord beveiligde sites en logt u automatisch in, waardoor u beschermd bent tegen keyloggers
 • Maakt Identiteiten aan om persoonlijke informatie op te slaan voor het snel online invullen van formulieren en het opslaan van veilig online winkelen transacties met een klik
 • Verbeterde groep functie, regelt wachtwoorden voor totale organisatie
 • Beveiligt prive memo´s
 • Importeert en beheert bladwijzers
 • Anti-phishing hulpmiddel waarschuwt u van mogelijke phishing-aanvallen, en staat u toe te bevestigen of de website veilig is voordat u verder gaat
 • USB Draagbaarheid - uw wachtwoorden en persoonlijke informatie overal mee te nemen
 • Gratis 30 dagen proefperiode van de volledige versie, prijzen voor een jaar licentie zijn vanaf EUR 9,95


» SPAMfighter - 10-09-2012

3 eenvoudige stappen om de drivers op uw Windows-PC bij te werkenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!E-mail vol met ongewenste e-mailberichten? Gratis Spamfilter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Volgende