Exchange Server uitgaande Spam Filtering met SPAMfighter Exchange Module Versie 5

SPAMfighter Exchange Module Versie 5 filtert nu inkomende, uitgaande, en interne spam

Kopenhagen 10 augustus -- SPAMfighter (www.spamfighter.com), een toonaangevende leverancier van veiligheids- en optimalisatiesoftware en applicaties voor computers computers, servers, tablets en smartphones draaiend onder Windows, Mac, en Android heeft vandaag de versie 5 release vrijgegeven van de populaire SPAMfighter Exchange Module, een krachtige spamfilter voor grote bedrijven en kleine bedrijven, die nu inkomende, uitgaande en interne spam filtert.

Veel bedrijven worstelen met het opzetten of afdwingen van e-mail richtlijnen en zijn bezorgd dat medewerkers e-mail gebruiken ofwel ineffectief of op een manier die in strijd is met het e-mail beleid. SPAMfighter Exchange Module Versie 5 introduceert functies voor het controleren van uitgaande e-mails aan zorggebieden, met inbegrip van te veel ontvangers of links naar YouTube-video´s, en kan ook een limiet instellen aan welke bijlagen worden toegestaan voor uitgaande e-mails. Door het toepassen van deze parameters, zullen bedrijven e-mail veel productiever gebruiken zonder het risico aangemerkt te worden als spamverzender. Hetzelfde beleid kan worden toegepast op intern post, om er zeker van te zijn dat de communicatie tussen medewerkers effectiever is en zonder afleiding.

SPAMfighter Exchange Module Versie 5 introduceert ook andere dwingende nieuwe functies, waaronder:

* Alle Caps Filter - Voorkomt dat gebruikers e-mails verzenden met een groot deel van HOOFDLETTER brieven.
* Nieuwe notificatie e-mails - Volledige support voor inkomende, uitgaande, en interne spam.
* Spam diagnostiek - Tests voor anti-spam beveiliging.
* Updated gebruikersinterface - Nu inclusief toegang tot de Live chat support.

"Dit is veruit de grootste upgrade in de acht jaar geschiedenis van de SPAMfighter Exchange Module," zegt Henrik Sorensen, SPAMfighter CEO en oprichter."We hebben geluisterd naar de markt, we hebben geluisterd naar onze vertrouwde resellers, en natuurlijk hebben we geluisterd naar onze klanten. Er is een vraag naar Exchange spamfilter niet alleen gericht op inkomende spam, maar ook voor uitgaande en interne spam".

Naast de onlangs ingevoerde filters voor uitgaande en interne spam, heeft SPAMfighter Exchange Module nog steeds de bekroonde anti-spam-engine voor Microsoft Exchange Filter. SPAMfighter Exchange Module duurt slechts enkele minuten om op te zetten, perfect geïntegreerd in Microsoft Exchange Server, en vereist geen extra tijd om te beginnen met het filteren. Eenvoudige regels, en het beleid kan eenvoudig worden toegepast op gebruikers en gebruiksgroepen.

Een 30-daagse volledige versie is gratis als trial beschikbaar, waarbij bedrijven toegang hebben tot gedetailleerde verslaglegging over hoeveel tijd en geld ze kunnen besparen door het verwijderen van inkomende, uitgaande en interne spam. De SPAMfighter Exchange Module Versie 5 nieuwe functies zijn beschikbaar voor Microsoft Exchange Server 2007, 2010, en 2013. SPAMfighter Exchange Module zal eerdere versies van Microsoft Exchange Server met 2000, 2003 blijven ondersteunen. De volgende virtuele omgevingen worden ook ondersteund: VMware, Windows Hyper-V, en Microsoft Virtual Server.

SPAMfighter Exchange Module Versie 5, inclusief ondersteuning voor Exchange 2013, is beschikbaar voor onmiddelijke download vanaf vandaag.

» SPAMfighter - 20-08-2013

3 eenvoudige stappen om de drivers op uw Windows-PC bij te werkenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!E-mail vol met ongewenste e-mailberichten? Gratis Spamfilter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Volgende