Gratis Exchange disclaimers in de laatste versie van SPAMfighter Exchange Module

De laatste versie van SPAMfighter Exchange Module heeft een functie toegevoegd voor het toevoegen van handtekeningen ook wel disclaimers genoemd voor uitgaande email in Exchange Server 2007, 2010 en 2013.

Het ingewikkelde van zaken doen met gebruik van email is oud news. E-mails zijn zo belangrijk voor het succes van bedrijven maar emails verstuurd door het eigen personeel kunnen ook tegen het bedrijf gebruikt worden. Heel veel bedrijven gebruiken daarom juridische disclaimers om eventuele juridische te voorkomen en sommige gebruikers disclaimers ook voor andere doeleinden. Disclaimers voor geheimhouding worden vaak gebruikt maar het is ook populair om disclaimers te gebruiken voor het merk of identiteit van het bedrijf.

Velen hebben een virus en spam waarschuwing in uitgaande berichten om een signaal te geven er een beveiliging is voor uitgaande emails voor spam en virussen.

SPAMfighter Exchange Module versie 5.1.0.6 biedt disclaimers die individueel of voor iedere gebruikers van een groep kunnen worden toegevoegd. Bijv. elke afdeling of elk departement kan unieke HTML disclaimers met unieke inhoud, logo´s en koppelingen hebben. Het centraal hebben en het hebben van volledige controle bespaard de IT administratie heel veel tijd levert standaard professionele email communicatie. Met andere woorden SPAMfighter Exchange Module biedt gemakkelijke en flexibele controle over email handtekeningen en disclaimers van een bedrijf.

Disclaimers in SPAMfighter Exchange Module ondersteund ook emails verstuurd door Exchange van iPhone of andere mobile apparaten en Outlook Web Access.

Bestaande of nieuwe gebruikers van SPAMfighter Exchange Module zullen gratis toegang hebben tot deze nieuwe mogelijkheden. SPAMfighter Exchange Module is 30 dagen gratis op proef met gratis disclaimers voor Exchange.

Lees meer nieuws

Uitgaande Spam Filtering

Verbeterde Antivirus voor Exchange

» SPAMfighter - 21-01-2014

3 eenvoudige stappen om de drivers op uw Windows-PC bij te werkenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!E-mail vol met ongewenste e-mailberichten? Gratis Spamfilter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Volgende