SPAMfighter 6.0 is nu te downloaden

SPAMfighter introduceert de nieuwe SPAMfighter 6.0 met verbeterde spamdetectiefunctie. Het grootste verschil met voorgaande versies is de automatisering van de updates voor spamdetectie. De nieuwe versie van SPAMfighter is hiermee een nog effectiever filter voor de SPAMfighter-community. De ontwikkelaars van SPAMfighter werken continu aan verbetering van de spambescherming. Hierdoor biedt SPAMfighter 6.0 verbeterde bescherming tegen nieuwe vormen van spam-e-mails, zoals beeldspam, pdf-spam en mp3-spam.

"SPAMfighter 6.0 biedt gebruikers de beste beveiliging tegen spam", zegt Henrik Sørensen, medeoprichter van SPAMfighter. "We zijn verwikkeld in een voortdurende strijd met spammers. SPAMfighter 6.0 biedt de gebruikers de allernieuwste en onderhoudsvrije spamdetectietechnologie."

De update van SPAMfighter biedt gebruikers de meest actuele spamdetectietechnologie zonder dat ze zelf een nieuwe versie hoeven te installeren. De software-update gebeurt automatisch, dus zonder tussenkomst van de gebruiker. SPAMfighter verstuurt de update beveiligd en met een digitale handtekening. Hierdoor lopen gebruikers geen risico's.

SPAMfighter is een communityspamfilter die e-mails filtert op basis van twee criteria. Ten eerste filtert SPAMfighter e-mails op basis van meldingen van gebruikers in de SPAMfighter-community. Ten tweede gebruiken SPAMfighter-experts de e-mails in de SPAMfighter-database om de laatste trends te analyseren en om oplossingen te vinden voor effectieve filtering. Gebruikers ontvangen vanaf deze versie automatisch spamdetectie-updates.

De nieuwe SPAMfighter 6.0 is te downloaden van

http://www.spamfighter.com/SPAMfighter/Lang_NL/Product_Info.asp.

Over SPAMfighter
SPAMfighter ontleent zijn kracht aan bijna vier miljoen actieve gebruikers over de gehele wereld, die met één druk op de knop melding maken van spammails. Als verschillende gebruikers dezelfde spamkenmerken rapporteren, filtert SPAMfighter de betreffende mail automatisch uit de berichtenstroom. Zo blokkeert de oplossing 90 procent van de spam vóór deze de inbox van gebruikers bereikt. Elke dag filtert SPAMfighter ongeveer twaalf miljoen spamberichten uit vijftien miljoen geteste mails. SPAMfighter is de Europese marktleider in antispamoplossingen en heeft 35 mensen in dienst. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Kopenhagen (Denemarken). Voor meer informatie:

http://www.spamfighter.com/Lang_NL/.

» SPAMfighter - 15-11-2007

3 eenvoudige stappen om de drivers op uw Windows-PC bij te werkenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!E-mail vol met ongewenste e-mailberichten? Gratis Spamfilter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Volgende