SPAMfighter passeert grens vijf miljoen gebruikers

SPAMfighter heeft de mijlpaal van vijf miljoen gebruikers gepasseerd. Deze SPAMfighters bevinden zich in 220 landen wereldwijd.

SPAMfighter benut een unieke methode die profiteert van de kracht van de SPAMfighter-community. SPAMfighter heeft in tegenstelling tot andere spamfilters geen moeite de nieuwste trucjes van spammers te onderscheppen en te doorzien. De software van SPAMfighter wordt 24 uur per dag geüpdatet dankzij de wereldwijde gebruikers die de nieuwste spam rapporteren door de 'blokkeren'-button te gebruiken.

"De missie van SPAMfighter is om de wereld spamvrij te maken. Wij hebben een unieke aanpak van spambestrijding. Hiervoor is een snelle groei van onze gebruikersgroep essentieel, omdat die een elementair onderdeel vormt van onze strijd tegen spam. Wij zijn dan ook bijzonder blij met onze aanhoudende groei", zegt Henrik Sørensen, CEO en medeoprichter van SPAMfighter.

Sinds de oprichting van SPAMfighter in 2004 heeft het bedrijf meerdere awards gewonnen voor zijn snelle groei in de competitieve branche van computerbeveiligingssoftware, en het succes lijkt vooralsnog niet af te nemen. Dagelijks komen er circa 4.000 SPAMfighter-gebruikers bij.

SPAMfighter biedt consumenten een gratis proefversie van zijn software en kortingen voor meerdere computers. Een gratis 30-daagse proefversie en de ongelimiteerde versie SPAMfighter PRO zijn te downloaden op: http://www.spamfighter.com/Download_Download.asp.

Over SPAMfighter

SPAMfighter ontleent zijn kracht aan ruim vijf miljoen actieve gebruikers over de gehele wereld, die met één druk op de knop melding maken van spammails. Als verschillende gebruikers dezelfde spamkenmerken rapporteren, filtert SPAMfighter de betreffende mail automatisch uit de berichtenstroom. Zo blokkeert de oplossing 95 procent van de spam vóór deze de inbox van gebruikers bereikt. Elke dag filtert SPAMfighter ongeveer vijftien miljoen spamberichten uit achttien miljoen geteste mails. SPAMfighter is de Europese marktleider in antispamoplossingen en heeft 35 mensen in dienst. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Kopenhagen (Denemarken). Voor meer informatie: www.spamfighter.com.

» SPAMfighter - 11-06-2008

3 eenvoudige stappen om de drivers op uw Windows-PC bij te werkenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!E-mail vol met ongewenste e-mailberichten? Gratis Spamfilter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Volgende