Nederlandstalige Registry cleaner houdt oude computers in leven.

Door het analyseren van meer dan 64.000 computer gebruikers hebben wij ontdekt dat meer dan 80% van de gebruikers nog steeds Windows XP gebruikt. Dus desondanks recente rapportages van Microsoft over het verkopen van meer dan 90 miljoen Windows 7 licenties, blijkt wel dat er nog steeds een grote basis van PC gebruikers zijn die Windows XP gebruiken en dit in leven houden met een Registry cleaner.

Terugblikkende op recente ontdekkingen, zegt Martin Thorborg, mede-oprichter en CMO van SPAMfighter "In deze onzekere economische tijden worden programma's voor het optimaliseren van computers zoals registry cleaners steeds meer populair onder gebruikers die de levensduur van hun computer willen verlengen. Dit aantal wekt de suggestie dat gebruikers hun huidige systeem, zoals Windows XP proberen te optimaliseren, om geld te besparen".

SPAMfighter, het bedrijf dat steun haalt uit zijn grootste anti-spam gemeenschap in de wereld, stelt als resultaat hiervan PC gebruikers in staat om de trage prestaties van hun computer tegen te gaan met SLOW-PCfighter, een gebruiksvriendelijke registry cleaner. SLOW-PCfighter is compatible met Windows XP, Windows 7 en Windows Vista en is erg makkelijk en snel te installeren.

Door het naadloos verwijderen van fouten in het Windows register, stelt SLOW-PCfighter gebruikers in staat om de PC weer op gang te krijgen en te laten draaien op maximale snelheid om zo het toekomstig vastlopen van het systeem te voorkomen. SLOW-PCfighter is verkrijgbaar in het Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Nederlands, Tsjechisch, Deens, Grieks, Zweeds, Noors, Portugees, Fins, Pools, Thai, Japans en vele andere talen.

SLOW-PCfighter kunt u hier gratis uitproberen.

 

» SPAMfighter - 20-05-2010

3 eenvoudige stappen om de drivers op uw Windows-PC bij te werkenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!E-mail vol met ongewenste e-mailberichten? Gratis Spamfilter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Volgende