Selecteer een taal:

White Label Software Partner Programma - Vergroot met gemak uw productaanbod

Vergroot uw marktaandeel en opbrengsten met onze White Label Software.

Op zoek naar een White Label product dat hoog omzetbaar is en volledig naar uw eigen merk omgezet kan worden met uw logo's, grafische media en tekst? Maak gebruik van SPAMfighter's bekroonde en top verkopende registercleaner SLOW-PCfighter en het anti-spam product, SPAMfighter Pro, als een White Label Software produkt. We kunnen u helpen uw doelgroep in geld om te zetten en nieuwe klanten aan te trekken door u binnen 3 tot 4 weken toegang te geven tot een nieuw product om op de markt te brengen.

Ons White Label Software Programma is zeer geschikt voor uitgevers, affiliates en ESD's om direct hun productlijn uit te breiden zonder dat ontwikkeld hoeft te worden en wereldwijd nieuwe klanten te bereiken met een hoog omzetbaar product, tot 20% van de mensen die downloaden, koopt het product. Ons White Label Programma is de sterkste in deze industrie met cliënten die bij de top van industriële bedrijven ter wereld horen en is vertegenwoordigd op elk continent - met meer dan 2,5 miljoen verkochte licenties.

Neem hier contact met ons op

Neem contact op met ons Business Development team voor meer informatie over onze White Label oplossingen.

Create Your Own Software in less than 8 Hours!

White Label Programma Functies

Gemotiveerde Implementatie/Operationele Managers

Een toegewijd account management team zal uw projectimplementatie ondersteunen, training bieden voor product management tools/modules en uw verkoop en marketing behoeften ondersteunen.

Inhoud/Vertaal Module

Wij geven u toegang tot een web interface die het mogelijk maakt de tekst in het installatieprogramma, de software applicatie en de GUI opnieuw te bekijken en te updaten.

White Label Software Partner Toolkit

Wij geven u toegang tot onze online toolkit module, welke u in staat zal stellen om realtime statistieken per installatiedatum, deïnstallaties, actieve/non-actieve gebruikers, land, versie en gebruikerstaal weer te geven.

Gebuik van uw eigen merknamen en aanpassingen naar uw wensen.

Wij kunnen u helpen, door middel van een stapsgewijze handleiding, de individuele facetten van uw White Label product aan uw wensen aan te passen, van merknamen en esthetische tot inhoudelijke aspecten en zelfs taal.

Op lokale behoeften afstemmen

SLOW-PCfighter en SPAMfighter Pro zijn verkrijgbaar in 22 verschillende talen, dus uw nieuwe White Label software kan op lokale behoeften afgestemd worden met grafische media en de talen die uw markt vereist.

Het White Label Software Partner Programma - Vergroot met gemak uw produktaanbod.

Het SPAMfighter White Label Software programma maakt het mogelijk dat u uw productlijn direct kunt uitbreiden zonder dat u middelen voor ontwikkeling nodig heeft en nieuwe klanten wereldwijd kunt bereiken met onze meertalige capaciteiten.

Voorwaarden voor deelname aan het SPAMfighter White Label Programma

  • U bent bereid en in staat om uw product onder uw eigen merknaam te promoten.
  • U beschikt over een gevestigd en omvangrijk distributiekanaal.
  • U bent in staat technische ondersteuning te bieden.
  • U heeft geen of weinig ondersteuning van SPAMfighter op het gebied van marketing nodig.
Wij kunnen u helpen, door middel van een stapsgewijze handleiding, de individuele facetten van uw OEM Software aan uw wensen aan te passen, van merknamen en esthetische tot inhoudelijke aspecten en zelfs taal.
Het SPAMfighter White Label Software programma maakt het mogelijk dat u uw productlijn direct kunt uitbreiden zonder dat u middelen voor ontwikkeling nodig heeft en nieuwe klanten wereldwijd kunt bereiken met onze meertalige capaciteiten.

Neem contact op met ons Business Development team voor meer informatie over onze OEM Software oplossingen.