Microsoft forbereder antivirus for bedrifter

I februar i fjor kjøpt Microsoft antivirusleverandøren Sybari, kjent for sine «Antigen»-løsninger til bedriftsmarkedet. Sybari kombinerer antivirusmotorer fra andre leverandører, blant dem Norman, i sine løsninger.

Microsoft viderefører merkevaren Antigen i kommende produkter beregnet på å sikre bedriftstjenester. I februar i år sa selskapet at Antigen skal bestå av løsninger på servernivå for å verne mot virus og spam og annet uønsket innhold. Løsningene skal integreres med Microsofts løsninger for e-post, lynmeldinger og samarbeid, nærmere bestemt Exchange, SharePoint og Live Communications Server.

Da dette ble kjent, opplyste Microsoft at Antigen-løsninger rettet mot e-post var i lukket betatesting, og at løsningene for SharePoint og Live Communications vil følge etter.

Prinsippene for disse løsningene er at trafikken skannes på flere nivåer gjennom hele infrastrukturen, og at det benyttes forskjellige motorer i skanningen.

Integrasjonen med Microsofts serverløsninger skal si...

» digi.no - Eirik Rossen - 02-06-2006

3 enkle steg for å oppdatere diverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!E-posten overfylt med spam? Gratis Spamfilter!<br />

Exchange Anti Søppelpost Filter
Go back to previous page
Neste