SPAMfighter og NovaStor annonserer partnerskap

NovaStor lanserer en White label utgave av SPAMfighters flerspråklige Windows registeropprydding applikasjon
BOCA RATON, Fla. (13. juli, 2010) -- SPAMfighter, som er Europas ledende utvikler av anti-spam programmer for beskyttelse av computere og servere, har i dag annonsert at NovaStor, en ledende internasjonal utvikler av databeskyttelse og backup programmer, har inngått et partnerskap. SPAMfighter har frigitt en White label utgave av sin Windows registeropprydding applikasjon, SLOW-PCfighter, for utvikling og tilpassing av NovaTuneUP. Tilgjengelig på 23 språk, SLOW-PCfighter kan tilbys som White label til firmaer som på en kosteffektiv måte ønsker å tilby sine kunder verdiskapende programløsninger for PC, og som krever svært lite utviklingstid.
"SPAMfighter tilbyr de beste supplerende løsningene til hjelp for å utvide vår produktportofølje til vår eksisterende kundebase," sier Mike Andrews, direktør i NovaStor. "Gjennom White labeling av SLOW-PCfighter har vi utviklet NovaTuneUP, og kan nå tilby våre kunder en meget kraftfull Windows registeropprydding som vil være til stor hjelp med ytelsesproblemer på deres computere."
Basert på SPAMfighters populære SLOW-PCfighter løsning, vil NovaTuneUP optimalisere Windows oppstarting ved å finne og fjerne alle ubrukte registeringer i Windows registeret. Disse oppstår ved mislykkede programinstallasjoner, driverinstallasjoner og feilslåtte avinstallasjoner.
"Vi er meget tilfreds med å inngå et partnerskap med NovaStor , og hjelpe til med å levere de mange fordeler fra vår populære Windows registeropprydding til deres voksende kundebase," sier Lori Fraijo-Raygoza, direktør i SPAMfighter Nord-Amerika. "Med meget liten utviklingstid og små kostnader, er SLOW-PCfighter en perfekt løsning for firmaer som ønsker å tilby sine kunder ytterligere verdifulle produkter."
Om NovaStor:

NovaStor (http://www.novastor.com) er en internasjonal ledende leverandør av programvareløsninger for datasikkerhet og tilgjengelighet, inkludert en av industriens beste løsning for datasikkerhet NovaBACKUP. NovaStore tilbyr både programvare og SaaS løsninger for lokal og online backup. Kundene er private brukere, mobile brukere, og SMB brukere, samt service-leverandører og internasjonale bedrifter.

NovaStors økonomiske løsninger er platform- og maskin-avhengig og forsikrer at optimal teknologisk og økonomisk bruk oppnås fra kundens nåværende og fremtidige IT miljø.

NovaStor har sitt hovedkontor i Sveits (Zug), og har kontor i Tyskland (Hamburg) og i USA (Agoura Hills), samt representanter i en lang rekke land gjennom partnerskap.

Om SPAMfighter:

SPAMfighter, med hovedkontor i Denmark, er Europas ledende utvikler av sikkerhetsprogrammer for computer og servere til brukere i mer enn 227 land/områder rundet hele verden. I tillegg til det prisvinnende anti-spam produktet SPAMfighter, tilbys det også produkter for PC optimaliering, anti-spion programmer og anti-virus programmer. SPAMfighter tilbyr også mange flerspråklige white label løsninger. SPAMfighter ble etablert og eies av Henrik Sørensen, Martin Thorborg (grunnleggere av Jubii - Danmarks største Internet portal som nå er en del av Lycos Europe Netvork), Daniel Hjortholt og Martin Dyring.

 

» SPAMfighter - 13-07-2010

3 enkle steg for å oppdatere diverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!E-posten overfylt med spam? Gratis Spamfilter!<br />

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Neste