SPAMfighter annonserer kompatibilitet mellom sitt spamfilter og Windows Live Mail, samt oppdatert grensesnitt

Microsoft Certified Gold Partner SPAMfighter Aps annonserer denne uken utgivelse av den største utgaven av dets prisvinnende spamfilter program SPAMfighter, som nå er 100% kompatibelt med Microsoft Windows Live Mail(1). Brukere av Windows Live Mail kan nå ha glede av spamfiltrering fra SPAMfighter, og oppleve den samme effektive fellesskapsbaserte anti-spam tilnærming som nåværende brukere av SPAMfighter med Microsoft Outlook, Outlook Express, Windows Mail og klienter for Mozilla Thunderbird e-post.

SPAMfighter er et unikt spamfilter som utnytter kraften av rundt 7.5 millioner brukere av SPAMfighter. Når et visst antall brukere har rapportert en melding som spam, vil meldingen bli merket som spam for alle andre brukere av SPAMfighter. En felles tilnærming til spamfiltrering har vist seg å være både ekstremt effektivt og meget populært. SPAMfighter, som har vunnet mange priser, er tilgjengelig både i en gratis og en betalbar utgave - hvor begge er utmerket i kampen om spam.

Windows Live Mail er en gratis e-postløsning fra Microsoft, og er ment å være en erstatning for tidligere utgaver av Microsoft postklienter. Den gir brukerstøtte for webmail kontoer inkludert Windows Live Hotmail, Gmail og Yahoo Mail.

Så vel som Windows Live Mail kompatibilitet nevnt ovenfor, har SPAMfighter følgende oppdaterte funksjoner:

- Forbedret grensesnitt med live oppdatering av statistikkene
- Raskere spam-blokkeringer / avblokkering

"Vi har hørt på forslagene fra SPAMfighters fellesskap. Vi har mottatt mange forespørsler etter en Windows Live Mail utgave, så det er storartet å kunne annonsere brukerstøtte for Windows Live Mail -- og i tillegg et helt nytt grensesnitt. Vi ønsker brukere av Windows Live Mail velkommen til SPAMfighters fellesskap", sier Martin Thorborg, en av SPAMfighters grunnleggere.

SPAMfighters funksjoner inkluderer

- Enkel nedlasting og installasjon
- Umiddelbar beskyttelse mot spam og phishing post
- Kompatibilitet med Microsoft Windows 7, Windows XP, Windows Vista og Windows 2000
- Enkelt grensesnitt og lett å bruke
- Tilgjengelig i en gratis og en profesjonell utgave
- Tilgjengelig på 22 språk

NB: (1) HTTP og SMTP brukerstøtte vil bli lagt til i en senere utgivelse.

 

» SPAMfighter - 10-06-2011

3 enkle steg for å oppdatere diverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!E-posten overfylt med spam? Gratis Spamfilter!<br />

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Neste