SPAMfighter ger din gamla dator nytt liv med SLOW-PCfighter

SPAMfighter ger gamla datorer nytt liv med lanseringen avprestandaoptimeringsprogrammet SLOW-PCfighter.

Köpenhamn, 20 Maj, 2009 - SPAMfighter, det prisbelönade, community-baserade antispamföretaget med över 6 miljoner användare globalt, annonserar nu lanseringen av SLOW-PCfighter, ett nytt rengöringsprogram som ökar prestanda och framförallt livslängden på användarnas datorer.

SLOW-PCfighter är snabbt, lätt att installera och mycket användarvänligt. SLOW-PCfighter använder den senaste tekniken för att enkelt finna och analysera fel på användarens dator genom att hitta platser i datorns register som innehåller felaktig mjukvara, cookies och felaktiga avinstallationer samt även avstängda drivers, allt som kan påverka datorns prestanda. SLOW-PCfighter tar enkelt bort dessa fel och onödiga program så att användarens dator fungerar normalt igen och därigenom förebygger man också framtida datorkrascher.

En ny undersökning av över 500 PC användare runt hela världen gjord av SPAMfighter visar att 78% av deltagarna inte kommer att köpa en ny dator i år. Detta trots att 38% av de tillfrågade nämnde att deras datorer gick långsammare än när de köpte den och 42% var missnöjda med uppstartstiden. När deltagarna i undersökningen tillfrågades om vad de trodde det var som skapade problem med deras dator så svarade många att det berodde på att man hade installerat allt för många onödiga program (53%), åldern på datorn (35%), spyware (31%), virus (26%) och adware eller cookies (17%) var de andra huvudsakliga orsakerna.

Martin Thorborg, medgrundare och CMO på SPAMfighter kommenterar lanseringen, "Vi lanserade SLOW-PCfighter som ett svar på våra användares önskningar om att kunna förbättra presentandan på deras datorer utan att behöva köpa en ny dator. De flesta människor väljer ju att inte köpa en ny dator i år på grund av den rådande situationen i världsekonomin. Därför är det viktigt att våra användare har de verktyg som krävs för att få ut mest möjligt av den dator de redan äger. SlOW-PCfighter är vår version av förstahjälpen för datorer, vilket rent praktiskt betyder att vi förlänger datorers liv genom att på ett enkelt sätt ta bort fel och onödiga program för att på detta sätt öka prestanda och hastigheten på datorn.

SLOW-PCfighter kan laddas ned redan nu till ett speciellt introduktionspris på 139.95 kronor. För att pröva SLOW-PCfighter och göra en gratis scanning av din dator gå till:

http://www.spamfighter.com/SLOW-PCfighter/Lang_SV/


» SPAMfighter - 20-05-2009

3 enkla steg för att uppdatera dina drivrutiner på din Windows-dator.Slow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Är din email full av skräppost? Gratis spamfilter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Nästa