SPAMfighter lanserar kompatibilitet med Outlook 2010 och Thunderbird 3.1

Köpenhamn 2010-07-13 - SPAMfighter ApS, Microsoft-auktoriserad guldpartner, tillkännager idag att den senaste versionen av det prisbelönta skräppostfiltret SPAMfighter nu är fullt kompatibel med Microsoft Outlook 2010 och Mozilla Thunderbird 3.1 med sitt fullständiga skydd mot skräppost i både Standard- och PRO-utgåvorna.
Nu kan användare av Outlook 2010 och Thunderbird 3.1 ladda hem och använda SPAMfighter så att de kan uppleva effektiviteten hos Europas marknadsledande skräppostfilter.
Genom att nå nya målgrupper främjar SPAMfighter också det globala samarbetet mot skräppost - ett nätverk som just nu består av ungefär 7.2 miljoner användare som varje dag rapporterar och blockerar skräppost. Om en användare av SPAMfighter tar emot ett skräppostmeddelande kan de rapportera det med ett enda musklick. När ett skräppostmeddelande har blivit rapporterat tillräckligt många gånger kommer det effektivt att filtreras för alla användare av SPAMfighter - i 220 olika länder - så de flesta som använder SPAMfighter kommer aldrig ens i kontakt med skräppost. Denna nätverksbaserade metod för bekämpning av skräppost har visat sig vara både populär och oerhört effektiv.

SPAMfighter erbjuder följande funktioner:
- Snabb och enkel installation som ger dig ett ögonblickligt skydd mot skräppost
- Kompatibilitet med Microsoft Windows 7, Windows XP, Windows Vista och Windows 2000
- Ett smidigt och lättanvänt användargränssnitt
- Tillgängligt i en gratis och i en professionell utgåva
- Översatt till mer än 20 språk

"Outlook 2010 visade sig bli en riktig utmaning för oss, eftersom gränssnittet i Outlook 2010 har förändrats markant. Vi investerat stora resurser i vårt arbete med att integrera SPAMfighter med Outlook 2010, så vi är väldigt glada över att äntligen kunna nå ut till alla som använder Outlook 2010 - nu kan de också bli en del av SPAMfighter-gemenskapen", säger Martin Thorborg, medgrundare av SPAMfighter. "Vi har dessutom lagt märke till att väldigt många har efterfrågat en Thunderbird-version av SPAMfighter, så vi är väldigt stolta över att nu också kunna erbjuda stöd för den allra senaste versionen av Thunderbird, version 3.1."

» SPAMfighter - 13-07-2010

3 enkla steg för att uppdatera dina drivrutiner på din Windows-dator.Slow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Är din email full av skräppost? Gratis spamfilter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Nästa