Kérem válasszon nyelvet!
SPAMfighter
Kimenő és belső spam szűrése Exchange Serveren a SPAMfighter Exchange Module-lal

Kimenő és belső spam szűrése Exchange Serveren a SPAMfighter Exchange Module-lal

Vannak az ön vállalatának irányelvei a helyes e-mailhasználatra vonatkozólag? Ha nincsenek, az ön alkalmazottai esetleg nem szándékosan is küldhetnek spamnak számító üzeneteket?

Miközben biztonsági és spamellenes megoldásokat keresnek a vállalatok a Microsoft Exchange Serverhez, általában sokkal jobban aggódnak a bejövő spam miatt, miközben a kimenő spamot leggyakrabban nem is veszik figyelembe. Míg a bejövő spam egy folyamatos teher, a kimenő spammal ugyanolyan fontos elbánni a feketelista elkerülése és a jó céges hírnév megőrzése érdekében.

Álljon itt néhány e-mail alapú vezérelv példája, amit a SPAMfighter Exchange Module megold:

Nem megfelelő e-mailek
Nem megfelelő nyelvezetet vagy diszkriminációt használó emailek küldése

Viccek, Youtube linkek
Linkek küldése a Youtube-hoz vagy egyéb honlapokhoz

Mellékletek
Mellékelt fájlok küldése, mint például táblázatok vagy Powerpointok

Tömeges levélküldés
Pl.: 25 vagy több címzettel rendelkező levelek küldése az ügyfeleknek

NAGYBETŰS
Túl sok nagybetűt tartalmazó e-mailek küldése

Küldő szűrők
E-mailek küldése @facebook.com vagy egyéb nem üzleti domainekre

A bejövő és kimenő spam szűrése mellett a SPAMfighter Exchange Module a belső spammal is elbánik. Az e-mailek küldése az ügyfeleknek szabályozható az ön alkalmazottai között is az Exchange Server használatával. Sok vállalat küzd a termelékenység csökkenésével annak köszönhetően, hogy az alkalmazottak belső spamot, vicceket, Youtube videók linkjeit és egyéb figyelemeltereléseket küldenek és vagy nem sikerül szabályba foglalni egy belső e-mail szabályzatot vagy csak nehezen betartatható.

Miért használja a SPAMfighter Exchange Module-t a kimenő és belső spam szűrésére az Exchange Serveren?

E-mail szabályzat betartatása

Az e-mail professzionális eszközként való használatára sarkalló szabályok segítenek az e-mailek jobb kihasználásában, megnövelik a termelékenységet és csökkentik az e-mailek helytelen használatából eredő károk és perek esélyét. A SPAMfighter Exchange Module segít betartatni az e-mailekre vonatkozó szabályokat.

Feketelista elkerülése

Azzal, hogy megbizonyosodik arról, az alkalmazottai nem folytatnak tömeges levelezést és küldenek kimenő spamot az ön tudomása nélkül, erősíti az e-mailes hírnevét. Egyetlen e-mail fiók is képes tönkretenni az ön e-mailes hírét és súlyosan hatással lehet a kézbesíthetőségre minden fiókra vonatkozólag. A SPAMfighter Exchange Module segít megvédeni az ön e-mailes hírnevét.

Hallgatunk a felhasználóinkra és viszonteladóinkra!

A SPAMfighter Exchange Module 5.0-ás verziója bevezette a kimenő és belső spamszűrést, boldog ügyfeleink értékes visszajelzéseinek köszönhetően az egész világon. A SPAMfighter Exchange Module hatékonyan kiszűri a spamot és vírusokat is az Exchange Serveren és számos díjat nyert már. Tudjon meg többet a SPAMfighter Exchange Module-ról a Microsoft Exchange Serverhez itt.


Használja 30 napig ingyen

Ingyenes telefon és emailes támogatás

Ingyenes telefon és emailes támogatás

Vagy lépjen velünk kapcsolatba a sales@spamfighter.com címen

Támogatott virtuális környezetek

Támogatott virtuális környezetek