Valitse kieli
FULL-DISKfighter

Kuvakaappaukset FULL-DISKfighterilla

Voit suurentaa kuvan klikkaamalla sitä.

Kuvakaappaukset FULL-DISKfighterilla

Aloita tästä
FULL-DISKfighter käyttöliittymä on nopea ja erittäin helppokäyttöinen ja tarjoaa oman kiintolevyn esikatselun. Jotta voit helposti optimoida ja puhdistaa kiintolevysi, voit valita minkä tahansa tai kaikki neljä arvokasta työkalua suorittamaan kattavan analyysin.

Kuvakaappaukset FULL-DISKfighterilla

Pysy Järjestelmällisenä!
FULL-DISKfighter antaa sinun helposti seurata kovalevysi käyttöä yksinkertaisella Organizer työkalulla, joka analysoi, eheyttää ja uudelleen järjestää tiedostot välittömästi antaen sinulle enemmän kiintolevytilaa.

Kuvakaappaukset FULL-DISKfighterilla

Mukauta Oma Kartoituksesi
FULL-DISKfighter antaa sinun valita kiintolevyn alueet, jotka haluat skannata ja joilta haluat poistaa tiedostoja, kuten vanhoja Windows- ja lokitiedostoja. Kehitys on nähtävissä helppokäyttöisessä käyttöliittymässä.

Tips for Avoiding Being Filtered by Spam Filters

Vähemmän on parempi!
FULL-DISKfighter sallii sinun esikatsella tarpeettomia tiedotojen kaksoiskappaleita, jotka vievät ylimääräistä tilaa kiintolevylläsi. Sinulla on mahdollisuus poistaa tiedostot kiintolevyltä valitsemalla niitä joko yksitellen tai kaikki kerralla. Muista, että mitään ei puhdisteta ja poisteta ilman hyväksyntääsi!

Kuvakaappaukset FULL-DISKfighterilla

Puhdista roskat!
FULL-DISKfighter sallii sinun esikatsella suuria tiedostoja, jotka vievät tilaa kiintolevylläsi. Sinulla on mahdollisuus poistaa tiedostot kiintolevyltä valitsemalla niitä joko yksitellen tai kaikki kerralla. Muista, että mitään ei puhdisteta ja poisteta ilman hyväksyntääsi!

Microsoft Gold Certified Partner

Kokeile ilmaista skannausta ja havaitse, kuinka FULL-DISKfighter voi vapauttaa tilaa täydeltä kiintolevyltäsii!

FULL-DISKfighter tukee
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

ja
Windows Vista & Windows XP

Lisäksi olemme ylpeästi

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner