Valitse kieli
SPAMfighter
Mac Mail Spam Filter Protection

Ilmainen roskapostisuodin Outlookille, Thunderbirdille, Windows Mailille, Windows Live Mailille ja Outlook Expressille

SPAMfighter on tehnyt yhteistyötä Microsoftin kanssa rakentaakseen vahvimman, turvallisimman ja tehokkaimman roskapostisuotimen markkinoille. Jos siis käytät Outlookia, Outlook Expressiä, Windows Mailia, Windows Live Mailia tai Thunderbirdiä ja haluat päästä eroon roskapostista, asenna siis SPAMfighter. Ja jos käytät sitä kotona, on se sinulle 100% ilmainen.

Aina kun uusia viestejä saapuu, ne automaattisesti testataan SPAMfighterissa, ja jos ne ovat roskaposteja, siirretään roskapostikansioosi. Jos saat roskapostia, jota ei ole tutkittu, napsauta yhtä painiketta, ja roskaposti poistetaan lopuilta 8,601,682 SPAMfightereilta 237 mailta / alueilta sekunneissa.

Täydellisesti integroitu Microsoft Outlookille, Outlook Expressille, Windows Mailille, Windows Live Mailille (POP3) ja Thunderbirdille

SPAMfighter Standard on 100% :n ilmainen kotikäyttäjille

Aloita lataus Windows

Lataa Ilmainen SPAMfighter!

Ominaisuudet

  • Palkintoja voittanut roskapostinsuodatus-teknologia
  • Suojaa tietokoneesi kaikki sähköpostitilit
  • Suojaa "verkkourkintaa", henkilöllisyysvarkauksia ja muita sähköpostipetoksia vastaan.
  • Taattu Yksityisyys - me emme näe sinun sähköpostejasi
  • Mustalista ja blokkaa verkkotunnukset ja sähköpostit
  • Roskapostinväärinkäyttöraportointi yhdellä klikkauksella
  • Ainutlaatuinen kielisuodatintyökalu joka mahdollistaa sinun pysäyttävän sähköpostit jotka on kirjoitettu erityisillä kielillä
  • Suomi, englanti, saksa, espanja, kiina, ranska, italia, kreikka, hollanti, ruotsi, norja, venäjä bulgaria, portugali, japani, thainkieli, tsekki, turkki, puola, vietnam ja tanska.
Tunnustukset ja palkinnot

Vertaa ominaisuuksia

SPAMfighter Standard

SPAMfighter PRO

Automaattinen "real mail"-suojaus - ei enää kadonneita työviestejä!

Aina kun hyväksyt sähköpostiviestin lähettäjältä (eli mikä tahansa viesti mitä et "blokkaa") SPAMfighter oppii mitkä lähettäjät ovat luotettavia. Oppimalla näin nopeasti, voit olla huoletta siitä ettei tärkeitä viestejäsi koskaan suodateta SPAMfighteri kansioon.

Käyttäjäprofiili useilla kielillä!

English, German, Spanish, Chinese, French, Italian, Greek, Dutch, Swedish, Norwegian, Suomi, Russian, Bulgarian, Portuguese, Japanese, Polish, Vietnamese and Danish

Mustalista ja blokkaa verkkotunnukset ja sähköpostit

SPAMfighterantaa sinulle laajat mahdollisuudet muokata suodatuksessa käytettäviä asetuksia. Voit helposti suodattaa epämääräisistä osoitteista ja maatunnuksista tulevat roskapostit.

Ilmaiset automaattiset päivitykset

Ilmaiset automaattiset päivitykset

Roskapostinväärinkäyttöraportointi yhdellä klikkauksella

Kosta! Klikkaamalla "blokkaa" et ainoastaan ilmoita eteenpäin roskapostista KAIKILLE muille SPAMfighterin käyttäjille, vaan osallistut samalla myös 'sotaan' jonka tarkoitus on pysäyttää roskapostittajien epämääräiset liiketoimet.

Automaattinen hyväksyttyjen osoiteeiden listan hallinta

Käyttäessäsi SPAMfighteria et joudu kirjoittamaan turhauttavia avainsanoja saadaksesi tärkeät viestisi kulkemaan suodattimen läpi.Asenna vain SPAMfighter ja unohda se taka-alalle. SPAMfighter kouluttaa omia suodatusmenetelmiään automaattisesti!

Suojaus "phishingiä" eli tietojenkalastelua, sekä muita sähköpostipetoksia vastaan

Suojaus "phishingiä" eli tietojenkalastelua, sekä muita sähköpostipetoksia vastaan

Suojaa tietokoneesi kaikki sähköpostitilit

Ohjelma ei rajoita sähköpostitilien määrää tietokoneellasi. SPAMfightersuojaa kaikkia käyttäjiä, vaikka tietokoneellasi onkin useita eri käyttäjätilejä.

Oikeus käyttää SPAMfighteria myös yritystasolla

SPAMfighter Proantaa sinulle mahdollisuuden käyttää palkittua SPAMfighter-suodatusta yrityksessä/yhteisössä.Ostamalla SPAMfighter Pron, pääset eroon mainoksesta joka on lähtevien viestien lopussa, kertoen asiakkaille ja liikekumppaneille että käytätte ilmaisversiota SPAMfighter-ohjelmasta joka on tarkoitettu ainoastaan yksityiskäyttöön.

Ainutlaatuinen kielisuodatintyökalu joka mahdollistaa sinun pysäyttävän sähköpostit jotka on kirjoitettu erityisillä kielillä

SPAMfighter Prossa on ainutlaatuinen kielisuodatus joka mahdollistaa viestien suodattamisen yli 18 eri kieleltä. Kuinka usein saat viestejä kielillä joita et osaa puhua? SPAMfighter on kehittänyt ainutlaatuisen kielimoduulin, joka on helppo asettaa suodattamaan valituilla kielillä saapuvat viestit.

Mahdollisuus siirtää työkalupalkkia Microsoft Outlookissa

SPAMfighter Pro lisää käyttömukavuutta ja antaa mahdollisuuden liikutella ohjelman työkalupalkkia haluamaasi kohtaan Microsoft Outlookissa.

Premium tuki - Vastaus ongelmiisi 24 tunnissa

SPAMfighter Pron asiakkaana saat oikeuden käyttää ilmaista puhelintukeamme arkipäivinä, maanantaista perjantaihin kello 10-16 (Keski-Euroopan aikaa).

Rajoittamaton määrä kohteita mustalla/hyväksyttyjen osoiteiden listalla

Mustalista ja hyväksyttyjen osoitteiden lista pitää sisällään kaikki ne osoitteet ja maatunnukset joista et halua/haluat vastaanottaa sähköpostiviestejä.

Mahdollisuus poistaa SPAMfighter-mainos sähköpostiviesteistäsi

Kaikki SPAMfighter Standardin käyttäjät saavat automaattisesti lähettämiensä viestien loppuunlyhyen mainoksen, joka kertaa että he käyttävät SPAMfighteria roskapostiensa suodattamiseen. Samassa myösilmoitetaan kuinka monta viestiä on suodatettu SPAMfighterin toimesta tähän mennessä.

Mainokseton sähköpostiohjelmisto

SPAMfighter Standardin työkalupalkkki pitää sisällään pienen tekstipohjaisen mainoksen.

Hinta (sisältää kaikki päivitykset ja teknisen tuen)

Ilmainen

US$29.00

SPAMfighterin järjestelmävaatimukset:

Käyttöjärjestelmä

Microsoft Windows XP (SP2), Windows Vista, Windows 7, Windows 8/8.1 (32bittiä ja 64bittiä)

Sähköpostiohjelma

Outlook 2000, 2002, 2003, 2007, 2010 tai 2013 (Office). Outlook Express 5.5 (tai myöhempi) (32 bit). Windows Mail (32bit), Windows Live Mail (POP3) tai Mozilla Thunderbird.

Levytila

10 MB

Muisti

128 MB (vähintään)

SPAMfighter Kuvakaappaukset

Katso reaaliaikaisia tilastoja roskapostista, jonka SPAMfighter on poistanut.
SPAMfighterilla on hyvin yksinkertainen käyttäjäprofiili.

Katso reaaliaikaisia tilastoja roskapostista, jonka SPAMfighter on poistanut.

SPAMfighterilla on hyvin yksinkertainen käyttäjäprofiili.

Muut tuotteet - Kaikille tuotteille tarjotaan maksuton koeajo.

Driverfighter
Try a Free Scan with SLOW-PCfighter now!
SPAMfighter Exchange Module (SEM), on helppokäyttöinen roskaposti- ja virussuodatinratkaisu Microsoft Exchange Server 2000:lle, 2003:lle, 2007:lle ja 2010:lle.

DRIVERfighter

PC, joka käyttää vanhentuneita ohjaimia on altis epävakaisuudelle, laitteiston ongelmille ja hitaalle toiminnalle. DRIVERfighter paikantaa ja päivittää kaikki vanhentuneet ohjaimesi helposti.

Lue lisää

SLOW-PCfighter

Onko tietokoneesi hidastunut viime aikoina? Optimoi hidas PC:si parantaaksesi suorituskykyä ja pidentääksesi tietokoneesi ikää! SLOW-PCfighter käyttää kehittyneintä saatavilla olevaa tekniikkaa analysoidakseen PC:n virheitä ja nopeuttaakseen hitaan tietokoneen toimintaa.

Lukekaa enemmän

SPAMfighter Exchange Module

SPAMfighter Exchange Module (SEM), on helppokäyttöinen roskapostisuodin Microsoft Exchange-palvelimille pk-yrityksissä.

Lue lisää

Niin helppokäyttöinen!

Lataa Ilmainen SPAMfighter!

Jos käytät SPAMfighteria, voit lopettaa roskapostin saamisen hetkessä, ja jos sattumalta vielä saat roskapostia sähköpostiin, ole proaktiivinen raportoimalla se. Tämä auttaa poistamaan sen kaikilta muilta yhteisön jäseniltä yhdellä klikkauksella.

SPAMfighter Standard on 100% :n ilmainen kotikäyttäjille

Palkinnot

Aloita lataus Windows

Lataa Ilmainen SPAMfighter!

Microsoft Gold Certified Partner

SPAMfighter tukee
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

ja
Windows Vista & Windows XP

Lisäksi olemme ylpeästi

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner