Valitse kieli

Roskapostisuodin palvelimille

30 päivää ilmaiseksi

SPAMfighter Exchange Module, SPAMfighter Mail Gateway ja SPAMfighter Hosted Mail Gateway ovat kaikkein tehokkaimmat keinot suojata yrityksen lähiverkkoa roskapostilta ja tietojen kalastukselta (phishing).

Exchange Server Spam Filter
Helppo ja nopea asennus

SPAMfighter Exchange Module

SPAMfighter Exchange Module (SEM), on helppokäyttöinen roskapostisuodin Microsoft Exchange-palvelimille pk-yrityksissä.

Lue lisää

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

SPAMfighterin isännöity postin porttikäytävä on yksinkertainen ja edullinen tapa päästä eroon roskapostista sellaisille yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat hallita ohjelman kaikkia toimintoja keskitetysti.

Lue lisää

Estä roskaposti koneellasi
VIRUSfighter Palvelimesta on saatavilla ilmaiseksi 30 päivän kokeiluversio, jonka jälkeen voit ostaa lisenssin yhdeksi, kahdeksi tai kolmeksi vuodeksi.

SPAMfighter Mail Gateway (SMG)

SPAMfighterin käyttäjät 8,860,114 käyttävät SPAMfighter Mail Gateway Serveriä 238 maissa/alueilla.Jos tarpeeksi suuri määrä SPAMfighterin käyttäjiä raportoi samasta roskapostista, se poistetaan välittömästi kaikilta Spamfightereilta ja sen käyttäjiltä. Tämä tarkoittaa välitöntä roskapostin suojaa ilman turhaa hallintaa tai ylläpitoa.

Lue lisää

VIRUSfighter Server

VIRUSfighter-palvelin on erittäin kevyt, nopea ja helppokäyttöinen virustorjuntaratkaisu Windows-palvelimille, jotka käyttävät alhaisia järjestelmäresursseja. Olet siis aina suojattu eikä palvelimesi toiminta hidastu.

Lukekaa enemmän

Käytä ROSKAPOSTIlaskinta, ja katso, miten paljon ROSKAPOSTI maksaa yrityksellesi

SPAMfighter Mail Gateway, ja SPAMfighter Hosted Mail Gateway tukevat seuraavia sähköpostipalvelimia:

ArGoSoft, CMailServer, CommuniGate, Courier, GroupWise, IMail, Kerio, MDaemon, Merak, MS SMTP MAIL Service, Postfix, QMail, Sendmail, Winmail, WorkgroupMail, XMail.