Επιλογή γλώσσας

Αντισπαμικές και αντιιικές λύσεις διακομιστή

30 ημέρες δωρεάν

Η Αυτοτελής SPAMfighter Exchange Module, ο Διακομιστής SPAMfighter Mail Gateway και η Φιλοξενία ΦίλτρουSpam του SPAMfighter είναι τα αποτελεσματικότερα και ευκολότερα στη χρήση Φίλτρα Spam για προστασία δικτύου εταιρείας εναντίον του spam και της απάτης phishing.

Exchange Server Spam Filter
Ρύθμιση χωρίς πονοκεφάλους, κάνουμε εμείς όλη τη δουλειά

SPAMfighter Exchange Module

Η Αυτοτελής Μονάδα Exchange του SPAMfighter (SEM), είναι η εύχρηστη αντί-spam λύση για Διακομιστές Microsoft Exchange 2000, 2003, 2007, 2010, 2013 και 2016.

Διαβάστε περισσότερα

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

Η Φιλοξενία αντισπαμικού Φίλτρου του SPAMfighter είναι η εύχρηστη και οικονομική αντισπαμική λύση για εταιρείες οργανώσεις και ιδιώτες που έχουν το δικό τους όνομα τομέα και θέλουν να απαλλαγούν από την ενοχλητική αλληλογραφία χωρίς την αγορά και συντήρηση δικού τους αντισπαμικού διακομιστή.

Διαβάστε περισσότερα

Κατεβάστε το Φίλτρο Αντί Spam SPAMfighter Mail Gateway - Λειτουργικό σύστημα
Ο VIRUSfighter Server διατίθεται δωρεάν και χωρίς περιορισμούς για δοκιμή 30 ημερών, μετά από την οποία μπορείτε να αγοράσετε μια άδεια χρήσης για ένα, δύο ή τρία χρόνια.

SPAMfighter Mail Gateway

Η κινητήρια δύναμη της Πύλης Αλληλογραφίας του SPAMfighter είναι οι 8,865,618 SPAMfighters σε 238 χώρες/περιοχές. Αν αρκετά SPAMfighters αναφέρουν το ίδιο μήνυμα spam, φιλτράρεται και αφαιρείται αυτομάτως από όλα τα υπόλοιπα SPAMfighters και χρήστες. Αυτό σημαίνει άμεση αντισπαμική προστασία χωρίς παραμετροποίηση ή συντήρηση.

Διαβάστε περισσότερα

VIRUSfighter Server

Το VIRUSfighter Server είναι μια πολύ ελαφριά, πολύ γρήγορη, εύκολη στη χρήση και οικονομική λύση antivirus διακομιστών για διακομιστές Windows, η οποία χρησιμοποιεί ελάχιστους πόρους συστήματος, ώστε να είστε πάντα προστατευμένοι, χωρίς να επιβραδύνεται ο διακομιστής σας.

Διαβάστε περισσότερα

Χρησιμοποιείστε τον Υπολογιστή ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ για να δείτε πόσο κοστίζει η ενοχλητική αλληλογραφία στην εταιρεία σας

Ο SPAMfighter Mail Gateway και Φιλοξενία Φίλτρου Spam υποστηρίζουν τους παρακάτω διακομιστές mail:

ArGoSoft, CMailServer, CommuniGate, Courier, GroupWise, IMail, Kerio, MDaemon, Merak, MS SMTP MAIL Service, Postfix, QMail, Sendmail, Winmail, WorkgroupMail, XMail.