Επιλογή γλώσσας
SPAMfighter

Αντισπαμική Πύλη για Διακομιστές αλληλογραφίας

Η Πύλη Αλληλογραφίας του SPAMfighter ενσωματώνεται τέλεια με την υπάρχουσα υποδομή αλληλογραφίας μιας εταιρείας, εξασφαλίζοντας έτσι το περιβάλλον της. Εγκαθίσταται εύκολα και είναι εύχρηστο, χωρίς ανάγκη καθημερινής συντήρησης. Η Πύλη Αλληλογραφίας του SPAMfighter βασίζεται στη μοναδική παγκόσμια κοινότητα του SPAMfighter με πάνω από 8 εκατομμύρια χρήστες.

SPAMfighter SMTP - now SPAMfighter Mail Gateway

Η κινητήρια δύναμη της Πύλης Αλληλογραφίας του SPAMfighter είναι οι 8,602,686 SPAMfighters σε 237 χώρες/περιοχές. Αν αρκετοί SPAMfighters αναφέρουν το ίδιο μήνυμα spam, φιλτράρεται και αφαιρείται αυτομάτως από όλους τους υπόλοιπους SPAMfighters και χρήστες. Αυτό σημαίνει άμεση αντισπαμική προστασία χωρίς παραμετροποίηση ή συντήρηση.

Η Πύλη Αλληλογραφίας του SPAMfighter ενσωματώνεται απρόκοπα με Windows και χειρίζεται μέχρι 200.000 μηνύματα την ώρα με ελάχιστες απαιτήσεις υλικού. Πλήρης ικανότητα εγκατάστασης σε εικονικά περιβάλλοντα Windows (VMWare, Virtual Server, Hyper V, κτλ).

Η εφαρμογή της Πύλης Αλληλογραφίας του SPAMfighter δεν απαιτεί ειδικό υλικό και μπορεί να εκτελεστεί σε υπάρχουσα εγκατάσταση VMWare. Η εγκατάσταση μπορεί να παραμετροποιηθεί ανάλογα με το αναμενόμενο προς επεξεργασία αριθμό ή όγκο μηνυμάτων.

Νέα χαρακτηριστικά στη καινούρια έκδοση της Πύλης αλληλογραφίας SPAMfighter

 • Εκτεταμένη διαχείριση χρηστών και πολιτικών!
 • Διεπαφή σε πολλαπλές γλώσσες!
 • Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ολλανδικά, Ολλανδικά και Βουλγαρικά
 • Νέα φίλτρα βάσει IP και νέες ενέργειες πολιτικής!
 • Τώρα ανιχνεύει 3.500 ηλεκτρονικά μηνύματα το λεπτό σε πρότυπο υλικό!
 • Συμβατό με συστήματα 32 bit και 64 bit
 • Εκτεταμένες στατιστικές - δυνατότητα παροχής πρόσβασης σε εξωτερικούς χρήστες / πελάτες σε συγκεκριμένες περιοχές.
Βραβεία

Πύλη αλληλογραφίας SPAMfighter

Η χορήγηση άδειας χρήσης λογισμικού της Πύλης Αλληλογραφίας του SPAMfighter αρχίζει από 5 άδειες μέχρι και Εταιρική άδεια χρήσης.

Λήψη Τώρα

δοκιμή 30 ημερών δωρεάν

Εμπλοκή ανεπιθύμητης αλληλογραφίας με τον SPAMfighter

Η Πύλη Αλληλογραφίας του SPAMfighter παρέχει ολοκληρωμένη προστασία από όλες τις τρέχουσες απειλές αλληλογραφίας που συνεχώς επιτίθενται στο δίκτυό σας. Το πολυεπίπεδο αμυντικό σύστημα της Πύλης Αλληλογραφίας του SPAMfighter σας παρέχει τις ακόλουθες προστασίες:

Αντισπαμική. Οι αλγόριθμοι και οι τεχνικές που χρησιμοποιεί ο SPAMfighter είναι παράδειγμα πληρότητας και μοναδικότητας του αντισπαμικού κλάδου για ανίχνευση και φιλτράρισμα ενοχλητικών μηνυμάτων με την χαμηλότερη τιμή ψευδών θετικών.

Αντί - «ψαρέματος». Ο SPAMfighter παρέχει στιβαρή προστασία από απάτες «ψαρέματος» που συχνά χρησιμοποιούνται για την υποκλοπή εμπιστευτικών πληροφοριών μιας επιχείρησης, καθώς και των χρηστών της.

Αντικατασκοπευτική. (Επισυναπτόμενα) - Όλα τα επισυναπτόμενα ανιχνεύονται και ό, τι κατασκοπευτικά εκτελέσιμα αρχεία εντοπίζονται και αφαιρούνται αυτομάτως.

Φιλτράρισμα βάσει κοινότητας. Αν αρκετοί SPAMfighters αναφέρουν το ίδιο ενοχλητικό μήνυμα, αφαιρείται αυτομάτως από όλους τους υπόλοιπους SPAMfighters και χρήστες. Αυτό σημαίνει άμεση αντισπαμική προστασία χωρίς παραμετροποίηση ή συντήρηση.
Όταν φτάνει ένα καινούριο μήνυμα, ελέγχεται αυτομάτως από το Κοινοτικό Δίκτυο του SPAMfighter. Αν είναι ανεπιθύμητο, μια προκαθορισμένη από τον χρήστη ενέργεια εφαρμόζεται για το μήνυμα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πύλη αλληλογραφίας SPAMfighter, παρακαλώ καλέστε μας στο: +45 70 22 15 51

Χαρακτηριστικά

 • Υπέρ χαμηλή αναλογία ψευδούς θετικού
 • Άμεση προστασία από ενοχλητική αλληλογραφία καθώς και απάτες «ψαρέματος»
 • Συμβατό με συστήματα 32 bit και 64 bit
 • Μηχανή ανίχνευσης πολυνηματικής επεξεργασίας που χρησιμοποιεί κάθε διαθέσιμο πυρήνα ΚΜΕ
 • Φιλτράρισμα βάσει πολιτικής και ομάδας χρηστών
 • Το μεγαλύτερο αντισπαμικό φιλτράρισμα βάσει κοινότητας
 • Χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO)
Λήψη τώρα

Απαιτήσεις

Λειτουργικό σύστημα

Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows 2000, Windows Server 2000, Windows Server 2003, Windows Server 2008, Windows Server 2011, Windows Server Essentials

Επεξεργαστής

Οικογένεια Intel Pentium ή συμβατό

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ολλανδικά, Ολλανδικά και Βουλγαρικά

Διακομιστής e-mail

ArGoSoft, Postfix, Kerio, GroupWise, Merak, QMail, CommuniGate, WorkgroupMail, MDaemon, Winmail, Sendmail, CMailServer, Courier, MS SMTP MAIL Service, IMail, XMail