Kuolinuutiset - uusi keino cyberhuijareille

Cyberhuijaukset eivät ole enää ainoastaan haittaohjelmistojen vaan myös kuuluisuuksien tekaistujen kuolinuutisten levittäjiä. Heinäkuun 13. päivä cyberhuijarit levittivät huhuja amerikkalaisen TV-tähden kuolemasta.

Facebook ja Twitter sivustoilla, etusivun uutisena oli Charlie Sheenin kuolema sydänvian vuoksi. Uutisen alla oli linkki johdattaed käyttäjän YouTube kaltaiselle sivustolle, missä videoa katsellakseen tuli täyttää lomake. Vain harva tunnisti tämän huijaukseksi ja siitä seutauksena sai koneelleen haittaohjelman. Ja Charlie Sheen on siis elossa.

Yahoo uutiset kertovat Charlie Sheenin postittaneen Twitter sivustoilleen "...pitkät torkut...hyvinkin elossa" välttääkseen perättömät huhut kuolemastaan.

Charlie Sheen ei ole ensimmäinen julkisuuden henkilö, joka joutuu moisten huhujen uhriksi. Hugh Hefneristä liikkui samanlaisia huhuja 12. heinäkuuta...

» SPAMfighter - 22-07-2011

3 helppoa askelta Windows PC:si ohjainten päivitykseenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Sähköposti täynnä roskapostia? Ilmainen roskapostisuodatin!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.
To reward your interest, we would like to offer you any of our award-winning products
at the price $19.95. Pick your own favorites.

Go back to previous page
Seuraava