Избор на език
SLOW-PCfighter

Продуктови прегледи от потребители на SLOW-PCfighter и списания

"Благодаря ви за софтуера SLOW-PCfighter. Благодаря ви за бързата продуктова поддръжка. Вашата компания е от вида, който много уважавам и и затова мога да потвърдя, че SPAMfighter и SLOW-PCfighter са компания, която работи добре и са достойни за уважение."
-Ralph Selwyn, Сидни, Австралия

Награди и награди

BrotherSoft.com казва:
"...SLOW-PCfighter е добър избор и препоръчван инструмент, чрез който можете да подобрите скоростта на вашата система..."

"Още веднъж, благодарение на вашата помощ сега "Всички системи работят!" - с програмата поправих 1800 грешки! Също така и не се подведох по думите на "компютърния експерт" в магазина, който заяви, че машината ми е дотук и трябва да си взема нова. Благодарeние на SLOW-PCfighter, мисля че удължих живота на моята машина и ще го препоръчам и на други."
- Chees Allan Collins

Награди и награди

software.informer казва:
"Почти всеки знае, че когато комютър работи бавно, в повечето случаи проблемът е в регистъра на Windows. Тези проблеми забавят вашия компютър значително, защото Windows се нуждае от повече време, за да зареди, за да търси и да прочете информация от регистъра. Но за щастие, SLOW-PCfighter е много полезен инструмент, който може лесно да реши тези проблеми, само с няколко кликвания."

"Ами, SLOW-PCfighter спаси стария ми компютър - намери 1432 грешки. Сега работи като нов. Много ви благодаря."
-D. Johnson

Breekpunt.nl казва:
"Програмата изчисти много неща от нашия компютър, но дали той ще бъде по-бърз? Най-добрият начин за тестване работата на компютър е при нормално ползване. Стартирането не е много по-бързо, но като цяло компютърът е много по-бърз. Програмите се зареждат бързо и плавно. Компютърът не е супербърз, но SLOW-PCfighter определено има добър ефект."

Продуктови прегледи от потребители на SLOW-PCfighter и списания

"...БУМ! БЕШЕ КАТО НОВ! Пробвах 2 (две) други бързи компютърни програми, БЕЗРЕЗУЛТАТНО и започнах да мисля как мога да си позволя нов компютър. СЕГА ИМАМ КОМПЮТЪР, КОЙТО Е КАТО НОВ! СТАРИЯТ МИ КОМПЮТЪР СЕ ЗАВЪРНА почти КАТО НОВ! Уау, наистина работи! Благодаря ви, много ви благодаря, че направихте това, което рекламата ви обещава!
Един човек, който e професор в UHA (University of Alabama Huntsville, campus) и преподава Компютърно програмиране, опита няколко неща преди 2 месеца, но нещата се промениха минимално. Попитах го относно различните програми, за които получавам реклами в пощата, обещавайки по-бърз или дори работа КАТО НОВ компютър, и той ми отговори, че мога да ги пробвам, но няма да помогнат много. ДРЪН-ДРЪН! Не знам защо, но ВАШИЯ "SLOW PC FIGHTER" РАБОТИ!! И ТО РАБОТИ МНОГО, МНОГО ДОБРЕ!..."
-Tom Guzik

Продуктови прегледи от потребители на SLOW-PCfighter и списания

Softpediа казва:
"Всичко е достатъчно семпло за всеки потребител, независимо от компютърните му/й възможности, за да намери всяка една достъпна опция, без никаква трудност. Добре организираният интерфейс не позволява никакво объркване. Чистачът на регистъра върши много добра работа при намирането на грешки и при тяхното прехване, за да осигуристабилност на системата. Опциите за архивиране се активират автоматично по подразбиране, запазвайки данните преди да бъдат изтрити."

"УДОВЛЕТВОРЕНА. Компютърът ми работи добре, след няколко много трудно седмици, през които търпението ми беше на границата! Вече казах и на приятел за вас и ще препраря имейла ви възможно най-скоро. Благодаря ви!"
-Rachel

"SLOW-PCfighter е още един страхотен продукт от вас. Много ви благодаря."
Kasper G. Andersen

Awards and Prizes

"...SLOW-PCfighter e малка програма, но много добро и популярно 'почистващо приложение'..."

Иска ли ви се да имате по-бърз компютър? Някога ядосвали ли сте се на вашия компютър, искайки да е по-бърз? Има няколко причини, заради които вашият компютър е бавен

...Затова, SLOW-PCfighter ще направи скоростта на вашия компютър като тази в началото. Ще реши проблемите, които забиваха вашия компютър.

Awards and Prizes

Jeff Levy, the Digital Doctor
"Впечатлен съм, харесвам продукта. SLOW-PCfighter прави точно това, което казва, че ще направи - поправя проблемите на бавните компютри"
Jeff Levy, Digital Doctor, KABC

Награди

"Не вярвате на програми почистващи регистъра? Това не е проблем - SLOW-PCfighter има грижата да архивира вашия регистър преди да поправи грешките."

Награди

Geek's for president says
"...Auto fix errors - The software will look for errors by itself, if you enable "Run at systemboot" you will be close to a error free PC. Best part, you will not have to move a finger..." and "...The layout - The software layout is very simple, and this may be the thing I like the most, even my grandma would have enough experience to use this..."


Безплатно сканиране сега

Сканирайте безплатно със SLOW-PCfighter

Проучване за бавни компютри

SLOW-PCfighter работи с
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

и
Windows Vista & Windows XP

Гордеем се, че сме

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner