Избор на език
SLOW-PCfighter

Продуктови прегледи от потребители на SLOW-PCfighter и списания

"...SLOW-PCfighter e малка програма, но много добро и популярно 'почистващо приложение'..."

"Благодаря ви за софтуера SLOW-PCfighter. Благодаря ви за бързата продуктова поддръжка. Вашата компания е от вида, който много уважавам и и затова мога да потвърдя, че SPAMfighter и SLOW-PCfighter са компания, която работи добре и са достойни за уважение."
-Ralph Selwyn, Сидни, Австралия

"Още веднъж, благодарение на вашата помощ сега "Всички системи работят!" - с програмата поправих 1800 грешки! Също така и не се подведох по думите на "компютърния експерт" в магазина, който заяви, че машината ми е дотук и трябва да си взема нова. Благодарeние на SLOW-PCfighter, мисля че удължих живота на моята машина и ще го препоръчам и на други."
- Chees Allan Collins

"Ами, SLOW-PCfighter спаси стария ми компютър - намери 1432 грешки. Сега работи като нов. Много ви благодаря."
-D. Johnson

"...БУМ! БЕШЕ КАТО НОВ! Пробвах 2 (две) други бързи компютърни програми, БЕЗРЕЗУЛТАТНО и започнах да мисля как мога да си позволя нов компютър. СЕГА ИМАМ КОМПЮТЪР, КОЙТО Е КАТО НОВ! СТАРИЯТ МИ КОМПЮТЪР СЕ ЗАВЪРНА почти КАТО НОВ! Уау, наистина работи! Благодаря ви, много ви благодаря, че направихте това, което рекламата ви обещава!
Един човек, който e професор в UHA (University of Alabama Huntsville, campus) и преподава Компютърно програмиране, опита няколко неща преди 2 месеца, но нещата се промениха минимално. Попитах го относно различните програми, за които получавам реклами в пощата, обещавайки по-бърз или дори работа КАТО НОВ компютър, и той ми отговори, че мога да ги пробвам, но няма да помогнат много. ДРЪН-ДРЪН! Не знам защо, но ВАШИЯ "SLOW PC FIGHTER" РАБОТИ!! И ТО РАБОТИ МНОГО, МНОГО ДОБРЕ!..."
-Tom Guzik

"УДОВЛЕТВОРЕНА. Компютърът ми работи добре, след няколко много трудно седмици, през които търпението ми беше на границата! Вече казах и на приятел за вас и ще препраря имейла ви възможно най-скоро. Благодаря ви!"
-Rachel

"SLOW-PCfighter е още един страхотен продукт от вас. Много ви благодаря."
Kasper G. Andersen

Breekpunt.nl казва:
"Програмата изчисти много неща от нашия компютър, но дали той ще бъде по-бърз? Най-добрият начин за тестване работата на компютър е при нормално ползване. Стартирането не е много по-бързо, но като цяло компютърът е много по-бърз. Програмите се зареждат бързо и плавно. Компютърът не е супербърз, но SLOW-PCfighter определено има добър ефект."

Проучване за бавни компютри

Сканирайте безплатно със SLOW-PCfighter

Стартирай свалянето за Windows