Избор на език
SPAMfighter

Блокирайте спама сега със SPAMfighter

Това е най-доброто решение за вас или вашия бизнес, ако искате да се оттървете от спама на вашите компютри. SPAMfighter PRO напълно съвместим с Outlook Outlook Express и Windows Mail.

Блокиране на спам сега с SPAMfighter

Търсите ли начин да блокирате спама? SPAMfighter Anti Spam Tool се използва от няколко милиона потребители на домашни компютри или в офиса и сървъри в 237 страни.

Ако искате да блокирате спама на вашия домашен компютър или в офиса, или имате нужда да защитите сървър, сте на правилното място!

8,607,509 потребители са вече защитени от спама с помощта на SPAMfighter, а в течението на последните 24 часа |367 нови потребители са се присъединили в борбата срещу нежеланите писма. Ако SPAMfighter позволи получаването на спам, потребителят може с едно просто кликване да информира за него и този адрес ще се запише в нашата база данни, за да бъдат защитени и останалите потребители на SPAMfighter за секунди.


Изтегли сега

Безплатно

Блокиране на спам сега с SPAMfighter
Изтегли сега
  • SPAMfighter Standard е 100% безплатен, ако го ползвате на личният си компютър.
  • Награждаван с много награди за технология в борбата срещу нежелания спам.
  • Защита срещу "фишинг" атаки, кражби на лична информация и други пощенски измами.
  • Защитава всички ваши електронни адреси на персоналния Ви компютър.
  • Уникален инструмент за езиков филтър, който Ви позволява да блокирате получаването на електронна поща на определен език
  • Автоматична защита на "истински писма", което означава - никаква загуба на бизнес съобщения!
  • Черен списък на домейни и пощенски адреси
  • Български, руски, английски, немски, испански, китайски, френски, италиански, гръцки, холандски, шведски, норвежки, Чешки, Унгарски, фински, Виетнамски и датски

SPAMfighter Standard представлява безплатен инструмент (добавка) за Outlook, Outlook Express, Windows Mail и Mozilla Thunderbird, който автоматично и ефективно филтрира нежелания спам и фишинг измами. При получаването на ново писмо, то автоматично се проверява от SPAMfighter. Aко e маркиранo като спам, тогава то ще бъде препратено в определената за това папка.

Изтеглете и опитайте SPAMfighter Pro безплатно за 30 дни. След изтичането на 30-дневния период, домашните потребители автоматично ще преминат на 100% безплатния SPAMfighter Standart, а бизнес потребителите могат да продължат да използват SPAMfighter Pro като заплатят сумaта от US$29.00.

Операционна система

Windows 2000, XP, Vista или 7 (32bit / 64bit)

Пощенски клиент

Outlook 2000/2002 (XP)/2003/2007/2010/2013 или Outlook Express 5.5 или нагоре (32 bit) или Windows Mail (32 bit), Windows Live Mail (POP3), или Mozilla Thunderbird.

Памет

минимум 128 MB

Свободно пространство

10 MB

SPAMfighter работи с
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

и
Windows Vista & Windows XP

Гордеем се, че сме

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner