Избор на език
SPAMfighter

Блокирайте спама сега със SPAMfighter

Това е най-доброто решение за вас или вашия бизнес, ако искате да се оттървете от спама на вашите компютри. SPAMfighter PRO напълно съвместим с Outlook Outlook Express и Windows Mail.

Търсите ли начин да блокирате спама? SPAMfighter Anti Spam Tool се използва от няколко милиона потребители на домашни компютри или в офиса и сървъри в 237 страни.

Ако искате да блокирате спама на вашия домашен компютър или в офиса, или имате нужда да защитите сървър, сте на правилното място!

Изтегли сега

SPAMfighter Standard е 100% безплатен, ако го ползвате на личният си компютър.

Функции

  • Награждаван с много награди за технология в борбата срещу нежелания спам.
  • Защита срещу "фишинг" атаки, кражби на лична информация и други пощенски измами.
  • Защитава всички ваши електронни адреси на персоналния Ви компютър.
  • Уникален инструмент за езиков филтър, който Ви позволява да блокирате получаването на електронна поща на определен език
  • Автоматична защита на "истински писма", което означава - никаква загуба на бизнес съобщения!
  • Черен списък на домейни и пощенски адреси

Толкова лесен за употреба!

8,628,218 потребители са вече защитени от спама с помощта на SPAMfighter, а в течението на последните 24 часа |250 нови потребители са се присъединили в борбата срещу нежеланите писма. Ако SPAMfighter позволи получаването на спам, потребителят може с едно просто кликване да информира за него и този адрес ще се запише в нашата база данни, за да бъдат защитени и останалите потребители на SPAMfighter за секунди.

SPAMfighter Standard представлява безплатен инструмент (добавка) за Outlook, Outlook Express, Windows Mail и Mozilla Thunderbird, който автоматично и ефективно филтрира нежелания спам и фишинг измами. При получаването на ново писмо, то автоматично се проверява от SPAMfighter. Aко e маркиранo като спам, тогава то ще бъде препратено в определената за това папка.

Бизнес продукти

Прочети повече

SPAMfighter Exchange Модул, SPAMfighter Mail Gateway Сървър и SPAMfighter Hosted Спам Филтър са най-ефекктивни и лесни за използване Спам Филтър за защита на фирми против спам и фишинг мошенничества.