Избор на език
SPAMfighter

Защита срещу имейл измами и кражба на лични информации

Какво е фишинг атаки?

Това е един акт на отправителя на електронните съобщения с използване на фалшиви заявления, че писмото е от легитимните компании в попитката за получаване на персоналн информации, които ще будет използвани при кражби на лични информации. Такъв имейл води потребителя до уебсайта, където той трябва да обнови личните си информации, такива като паролата и номера на кредитната си карта, карта за социалното осигуряване, банковата сметка, която имат законниге компании. Също, уеб-сайт това е измама и направен само за това да краде иинформации от потребителя. Например, през 2004 г. се случи изпращанета на масов фишинг, когато потребители получили електронната поща, като чели изпратено от Mastercard-а в уверението на това, че сметката на потребителя скоро ще завършва, и той трябва да клика на дадена препратка и обнови контактните сиинформации, и също информации за кредитната карта.Защото уебсайта бе направена много финно, точно като легитимнната на компанията, чрез копиране на HTML-а, аферата беше разчитана на това, че хората ще меслят, че те са получели съобщение от Mastercard-а и съответсвено отишли на уебсайт на Mastercard-а за обновление на информациите на сметките си. Със спамирането на големии количества хора "фишер" се разчитвал, че съобщението ще буде прочитано от някакъв процент на хора, които са имали Mastercard.
Под фишинга, също так мож да се подразбира имитациятя на търговските марки, идеята се състот в това, че много хора са ги игнарирали, а другие хорапопаднали на това изкушение. За повече информации, кликнете тук.

Безплатно изтегляне на SPAMfighter

Ако Вие се нуждаете в защитата от фишинга,спама и кражби на лични информации за Вашето домашно/офисно ПК или Вие искате да защитите сървъра Ви от фишинга и спама, то Вие сте намерили точния адрес.


Изтегли сега

Функции

 • SPAMfighter Standard е 100% безплатен, ако го ползвате на личният си компютър.
 • Награждаван с много награди за технологията в борбата срещу нежелания спам.
 • Защита срещу "фишинг" атаки, кражби на лична информация и други пощенски измами.
 • Защитава всички ваши електронни адреси на персоналния ви компютър.
 • Автоматична защита на "истински писма", което означава - никаква загуба на бизнес съобщения!
 • Черен списък на домейни и пощенски адреси
 • Предоставяне на отчет за спама с едно кликване
 • Автоматично управление на белия списък
 • Гарантирана неприкосновеност - ние нямаме достъп до вашите съобщения
 • Не се филтрува само на основата на прости фрази и думи "тригери". SPAMfighter търси в целия текст на вашите съобщения. Позволява всякакво съдържание
 • Български, руски, английски, немски, испански, китайски, френски, италиански, гръцки, холандски, шведски, норвежки, Чешки, Унгарски, фински, Виетнамски и датски

Изтегли сега

Безплатно изтегляне на SPAMfighter

Изтегли сега

SPAMfighter работи с
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

и
Windows Vista & Windows XP

Гордеем се, че сме

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner