Избор на език
SPAMfighter

Продуктови прегледи на SPAMfighter Exchange Module

Прочетете прегледи на SPAMfighter Exchange Module от Microsoft Exchange експерти. Също така, разгледайте различни бизнес случаи с използването на сървър продукти на SPAMfightet тук.

Награди
Награди

TechRepublic
"SEM е постоянно развиващ се инструмент, който наистина се бори срещу спама и постига до 100% ефективност. И крайният резултат е... SEM е допълнение към вашия Exchange сървър, което си заслужава."

Use SPAMfighter Exchange Module to stop spam on your network

ExchangeServerPro
"Най-важното е, че блокира всичкия спам, който беше изпратен към сървъра, без нито един пропуск, по време на моите тествания."

Награди

MessagingTalk
"SPAMfighter са положили огромни усилия, за да осигурят не само непрекъсната услуга, но и високо качество със своите 28 сървъра по целия свят."

Use SPAMfighter Exchange Module to stop spam on your network

OutlookExchange
"SEM използва събитията за уведомяване в SMTP и индивидуалните хранилища на поща. Това означава, че ако SEM прекъсне работа, потока от поща ще продължи."

<strong>Winmag PRO</strong><br />SEM спечели много важен тест, извършен от голямото холандско списание Winmag PRO, съпоставящ SEM с другите водещи продукти на пазара.

Winmag PRO
SEM спечели много важен тест, извършен от голямото холандско списание Winmag PRO, съпоставящ SEM с другите водещи продукти на пазара.

<strong>TechiesHelp</strong>

TechiesHelp

"Работя с MS Exchange от 16 години и съм използвал всички антивирусни и антиспам продукти. SPAMFighter е най-лесният за конфигурация и управление"

<strong>PeteNetLive</strong>

PeteNetLive

"...изключително интуитивен, а основните правила са преконфигурирани и приложени..."

Изтегляне на пълна версия на SPAMfighter Exchange Модул