Избор на език
SPAMfighter

Продуктови прегледи на SPAMfighter Exchange Module

Прочетете прегледи на SPAMfighter Exchange Module от Microsoft Exchange експерти. Също така, разгледайте различни бизнес случаи с използването на сървър продукти на SPAMfightet тук.

Награди
Награди

TechRepublic
"SEM е постоянно развиващ се инструмент, който наистина се бори срещу спама и постига до 100% ефективност. И крайният резултат е... SEM е допълнение към вашия Exchange сървър, което си заслужава."

Use SPAMfighter Exchange Module to stop spam on your network

ExchangeServerPro
"Най-важното е, че блокира всичкия спам, който беше изпратен към сървъра, без нито един пропуск, по време на моите тествания."

<strong>PeteNetLive</strong>

PeteNetLive

"...изключително интуитивен, а основните правила са преконфигурирани и приложени..."

Use SPAMfighter Exchange Module to stop spam on your network

OutlookExchange
"SEM използва събитията за уведомяване в SMTP и индивидуалните хранилища на поща. Това означава, че ако SEM прекъсне работа, потока от поща ще продължи."

<strong>Winmag PRO</strong><br />SEM спечели много важен тест, извършен от голямото холандско списание Winmag PRO, съпоставящ SEM с другите водещи продукти на пазара.

Winmag PRO
SEM спечели много важен тест, извършен от голямото холандско списание Winmag PRO, съпоставящ SEM с другите водещи продукти на пазара.

<strong>TechiesHelp</strong>

TechiesHelp

"Работя с MS Exchange от 16 години и съм използвал всички антивирусни и антиспам продукти. SPAMFighter е най-лесният за конфигурация и управление"

msexchange.org
"Софтуерът се инсталира и конфигурира изключително лесно, а новите функции ще спомогнат на организациите за ефективната борба срещу спама, предотвратявайки и фалшиво положителните резултати"

Изтегляне на пълна версия на SPAMfighter Exchange Модул