Επιλογή γλώσσας

Σκάνδαλο Phishing σε πλήρη ισχύ

Δεν υπάρχει αμφιβολία. Το Phishing είναι απάτη, αν και από τις πιο πρόσφατες μεθόδους, προσπαθεί να «ψαρέψει» από το πορτοφόλι σας τα χρήματα που κερδίσατε με κόπο. Και τεχνικά είναι μια καλοστημένη δουλειά απάτης, που εκμεταλλεύεται την εμπιστοσύνη του κόσμου σε νόμιμες επιχειρήσεις.

Η ουσία του phishing είναι ότι οι «ληστές» δημιουργούν ψεύτικες αρχικές σελίδες πανομοιότυπες με τις αξιόπιστες αρχικές σελίδες, πλήρεις με λογότυπα και όλα τα σχετικά. Το ίδιο ισχύει και για τα μηνύματα spam, που χρησιμοποιούνται για να παρασύρουν πιθανά θύματα σε ψεύτικες αρχικές σελίδες.

Δυστυχώς πάντα θα υπάρχουν εγκληματίες που θα προσπαθήσουν να πάρουν ότι σας ανήκει δικαιωματικά. Και έτσι ήταν πάντοτε από τότε που ο άνθρωπος αποφάσισε να θέσει αξίες σε αντικείμενα και πληρωμή για αγαθά και υπηρεσίες.

Κοντολογίς: Το Phishing είναι απλά μια από τις πρόσφατες μορφές spam. Αποφύγετέ το!

Εκκίνηση Λήψης για Windows

Εάν χρειάζεστε προστασία εναντίον του phishing, spam και κλοπής ταυτότητας για τον Η/Υ στο σπίτι/στο γραφείο ή θέλετε να προστατεύσετε έναν διακομιστή εναντίον κλοπής ταυτότητας phishing και spam, ήρθατε στο σωστό μέρος.