Επιλογή γλώσσας
SPAMfighter

Κριτικές προϊόντος για την Αυτοτελή Μονάδα Exchange του SPAMfighter

Διαβάστε κριτικές για την Αυτοτελή Μονάδα Exchange του SPAMfighter από ειδικούς τουMicrosoft Exchange. Επίσης διαβάστε Παραδείγματα υλοποίησης της χρήσης του προγράμματος διακομιστή της SPAMfighter εδώ.

Βραβεία
Βραβεία

TechRepublic
"Το SEM είναι ένα εργαλείο που εξελίσσεται συνεχώς, το οποίο καταφέρνει πράγματι να φτάσει όσο το δυνατόν πιο κοντά στο 100 τις εκατό στη μάχη ενάντια στο spam. Το τελικό αποτέλεσμα... το SEM αξίζει σίγουρα να το προσθέσετε στον Exchange διακομιστή σας."

Use SPAMfighter Exchange Module to stop spam on your network

ExchangeServerPro
"Αυτό που είναι το πιο σημαντικό, είναι πως μπλόκαρε όλα τα spam που είχαν σταλεί στο διακομιστή χωρίς ούτε ένα λάθος κατά τη διάρκεια των τεστ μου"

PeteNetLive

PeteNetLive

..Είναι αρκετά απλό και η προεπιλεγμένη πολιτική είναι ήδη παραμετροποιημένη και εφαρμοσμένη..."

Use SPAMfighter Exchange Module to stop spam on your network

OutlookExchange
"Χρησιμοποιεί event sinks σε SMTP και τα μεμωνομένα μηνύματα αποθηκεύονται ώστε να ειδοποιείται κανείς για την άφιξη των μηνυμάτων. Αυτό σημαίνει, πως ακόμα και αν το SEM χαλάσει ή δυσλειτουργήσει, αν η φραγή SMTP σταματήσει ή αποτύχει, η ροή των μηνυμάτων θα συνεχιστεί."

<strong>Winmag PRO</strong><br />Το SEM κέρδισε στο τεστ του μεγάλου δανέζικου περιοδικού Winmag PRO, όπου παρουσιαζόταν το SEM ενάντια σε ένα από τα κορυφαία προγράμματα της αγοράς.

Winmag PRO
Το SEM κέρδισε στο τεστ του μεγάλου δανέζικου περιοδικού Winmag PRO, όπου παρουσιαζόταν το SEM ενάντια σε ένα από τα κορυφαία προγράμματα της αγοράς.

TechiesHelp

TechiesHelp

"Δουλεύω με το MS Exchange εδώ και 16 χρόνια και έχω χρησιμοποιήσει όλα τα «πρωτοκλασάτα» προϊόντα antivirus και anti spam. Μέχρι στιγμής, το SPAMFighter είναι το πιο εύκολο στην παραμετροποίηση και τη διαχείριση"

msexchange.org
"Ανακάλυψα πως το λογισμικό είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση και στην παραμετροποίηση. Όλες οι νέες λειτουργίες θα βοηθήσουν πολύ τις επιχειρήσεις να καταπολεμήσουν αποτελεσματικά το spam, αποφεύγοντας τις λάθος θετικές ενδείξεις."

Λήψη Αυτοτελούς Μονάδας Exchange του SPAMfighter


30 ημέρες δωρεάν

Δωρεάν Τηλεφωνική και Email Υποστήριξη

Feel free to use SPAMfighter Certified Partner logo on your web site, brochures, newsletters etc.<br />If you need it in another size, please contact us!<br /