Valitse kieli
SPAMfighter

Suoja tietojen kalastelua (phishing) ja muita huijauksia vastaan

Mitä on tietojen kalastelu (phishing)?

Tällä tarkoitetaan tekaistujen viestien lähettämistä yrityksille ja yksityishenkilöille. Viestien perimmäinen tarkoitus on saada mahdollisimman paljon henkilökohtaista tietoa vastaanottajasta (mm. puhelinnumero ja pankkitilin tunnukset). Näitä tietoja käytetään internetissä ja ulkomailla tapahtuvaan rikollisuuteen. Viestit saattavat usein sisältää linkin internetsivuille jotka näyttävät hämmästyttävän aidoilta, esimerkiksi pankin tai huutokaupan internetsivuilta. Näillä sivuilla pyydetään antamaan käyttäjätunnus ja salasana jotta voit jatkaa eteenpäin. ÄLÄ missään tapauksessa anna tunnuksiasi näille sivuille. Kunnollinen ja luotettavaa liiketoimintaa harjoittava sivusto ei ota yhteyttä asiakkaisiinsa sähköpostitse ja pyydä lähettämään tunnuksia itselleen. Esimerkiksi vuonna 2004 yritettiin suorittaa massiivinen huijaus Mastercardin nimissä. Asiakkaille lähetettiin ilmoitus että heidän tulee käydä syöttämässä yhtiön sivuille korttinsa numero ja voimassaoloaika jottei korttia kuoletettaisi. Useat ihmiset menivät tähän lankaan ja kävivät antamassa virallisiksi luulemillaan sivuilla pyydetyt tiedot. Sivun osoite ei kuitenkaan johtanut Mastercardin sivuille, vaan hyvin samannäköisille sivuille toisella puolella maapalloa. Näin he antoivat tietämättään suoraan rikollisille luottokorttinsa tiedot.
Lähettämällä roskapostia suurelle ihmisiryhmälle, huijarit osuvat aina satunnaisesti oikeaan ja tavoittavat viestiensä avulla oikeat ihmiset joilla todellakin on sopiva luottokortti tai esimerkiksi käyttäjätili verkkohuutokaupassa. Phishing, joka tunnetaan myös nimellä tietojen kalastelu/urkinta, on variaatio "fishingistä, kalastelusta" idea on sama kuin kalastelussa; heitetään koukku veteen ja kyllä siihen varmasti ajan mittaab joku nappaa kiinni. Lukeaksesi lisää, klikkaa täällä.

Lataa Ilmainen SPAMfighter!

Jos tarvitset suojaa tietojen kalastelua (phishing), roskapostia ja henkilötietojen kaappauksia vastaan kodin tai yrityksen tietokoneelle, tai jos haluat suojata palvelintasi roskaposteilta ja huijauksilta, olet tullut oikeaan paikkaan.


Aloita lataus nyt

Ominaisuudet

 • SPAMfighter Standard on 100% :n ilmainen kotikäyttäjille
 • Palkintoja voittanut roskapostinsuodatus-teknologia
 • Suojaus "phishingiä" eli tietojenkalastelua, sekä muita sähköpostipetoksia vastaan
 • Suojaa tietokoneesi kaikki sähköpostitilit
 • Automaattinen "real mail"-suojaus - ei enää kadonneita työviestejä!
 • Mustalista ja blokkaa verkkotunnukset ja sähköpostit
 • Roskapostinväärinkäyttöraportointi yhdellä klikkauksella
 • Automaattinen hyväksyttyjen osoiteeiden listan hallinta
 • Taattu Yksityisyys - me emme näe sinun sähköpostejasi
 • Suodatus ei perustu ainoastaan yksittäisiin sanoihin tai lauseisiin. Mahdollistaa minkä tahansa sisällön
 • Suomi, englanti, saksa, espanja, kiina, ranska, italia, kreikka, hollanti, ruotsi, norja, venäjä bulgaria, portugali, japani, thainkieli, tsekki, turkki, puola, vietnam ja tanska.

Aloita lataus nyt

Lataa Ilmainen SPAMfighter!

Aloita lataus nyt

SPAMfighter tukee
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

ja
Windows Vista & Windows XP

Lisäksi olemme ylpeästi

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner