Valitse kieli
SPAMfighter

Roskapostinsuodatin CMailServer Mail Serverille

The CMailServer postipalvelin ansaitsee parhaimman roskapostin vastaisen suodattimen markkinoilla ja on epäilemättä SPAMfighterin roskapostinvastainen palvelin. Voit asentaa SPAMfighterin omalle palvelimellesi tai voit käyttää suojattua ratkaisuamme. Molemmat ratkaisut ovat tehokkaimpia ja helppokäyttöisimpiä roskapostisuodattimia CMailServer postipalvelimen suojaamisessa roskapostia ja verkkourkintapetoksia vastaan.
Katso tarkemmin kahta allaolevaa roskapostisuodatinratkaisua ja sujoaa CMailServer postipalvelin ennätysajassa.

SPAMfighter Mail Gateway

SPAMfighterin käyttäjät 8,602,438 käyttävät SPAMfighter Mail Gateway Serveriä 237 maissa/alueilla.Jos tarpeeksi suuri määrä SPAMfighterin käyttäjiä raportoi samasta roskapostista, se poistetaan välittömästi kaikilta Spamfightereilta ja sen käyttäjiltä. Tämä tarkoittaa välitöntä roskapostin suojaa ilman turhaa hallintaa tai ylläpitoa.

30 päivää ilmaiseksi

Lue lisää

Lataa nyt

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

SPAMfighter Suojattu Roskapostinsuodatin, on helppokäyttöinen roskapostinsuodatin yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille joilla on oma toimialue-nimi.Se suojaa kaikkia käyttäjiäsi aikaavievältä roskapostilta ja olet vauhdissa jälleen minuuttien kuluessa.

30 päivää ilmaiseksi

Lue lisää

Lataa nyt

SPAMfighter on maailmanlaajuisesti tunnettu roskapostin vastainen yritys yli 237 maassa/alueella ja ohjelmamme toimii 18 eri kielellä. Yksi niistä on suomi.

SPAMfighter-yhteisö kasvaa joka päivä ja meillä on yhteensä 8,602,438 käyttäjää 237 maasta, jotka auttavat meitä roskapostinvastaisessa taistelussa:

Voit myös ostaa SPAMfighterin kaupasta - etsi sopiva jälleenmyyjä täältä.

Spam suodatin CMailServer Mail Server

SPAMfighter tukee
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

ja
Windows Vista & Windows XP

Lisäksi olemme ylpeästi

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner