Select language
SPAMfighter

Osvrti korisnika na proizvod SPAMfighter Exchange Module

Pročitajte osvrte na SPAMfighter Exchange Module od strane stručnjaka poslužitelja Microsoft Exchange. A pročitajte i naše Poslovne slučajeve koji se koriste proizvodom SPAMfighter server ovdje.

Nagrade
Nagrade

TechRepublic
"SEM je alat koji se neprestance razvija i koji uistinu približava borbu protiv neželjene pošte učinku od 100 posto. A konačni rezultat...SEM je definitivo vrijedan dodatak vašem poslužitelju Exchange server."

Use SPAMfighter Exchange Module to stop spam on your network

ExchangeServerPro
"I što je još važnije, blokirao je sve poruke neželjene pošte poslane na poslužitelj bez ijedne pogrešne pozitivne podudarnosti tijekom mojih testiranja"

<strong>PeteNetLive</strong>

PeteNetLive

"...On je prilično intuitivan, a zadana politika dolazi prethodno konfigurirana i već primijenjena..."

Use SPAMfighter Exchange Module to stop spam on your network

OutlookExchange
"Koristi se padom događanja u SMTP-u i sprema pojedinačne poruke e-pošte za obavijest o primitku te poruke. To znači da bi se, u slučaju pada ili kvara SEM-a, bez obzira na prekid rada ili neuspjeh SMTP-a nastavio protok poruka e-pošte."

<strong>Winmag PRO</strong><br />SEM je pobijedio u testiranju najvećeg nizozemskog časopisa Winmag PRO u kojemu se SEM profilirao u odnosu na jedan drugi vodeći proizvod za zaštitu od neželjene pošte za poslužitelj Microsoft Exchange na tržištu.

Winmag PRO
SEM je pobijedio u testiranju najvećeg nizozemskog časopisa Winmag PRO u kojemu se SEM profilirao u odnosu na jedan drugi vodeći proizvod za zaštitu od neželjene pošte za poslužitelj Microsoft Exchange na tržištu.

<strong>TechiesHelp</strong>

TechiesHelp

"Radim s MS Exchange već 16 godina i koristim se svim proizvodima protiv virusa i neželjene pošte iz "stupa 1"". SPAMFighter je do danas najjednostavniji alat za konfiguraciju i upravljanje"

msexchange.org
"Mislim da je vrlo jednostavno instalirati i konfigurirati ovaj softver, a sve nove značajke bi trebale pomoći organizacijama u učinkovitoj borbi protiv neželjene pošte uz istodobno sprječavanje pogrešnih pozitivnih podudarnosti."

Preuzmite s interneta potpunu verziju SPAMfighter Exchange modula


30-dnevna demo verzija

Podržano telefoniranje, brbljanje uživo i e-pošta

Feel free to use SPAMfighter Certified Partner logo on your web site, brochures, newsletters etc.<br />If you need it in another size, please contact us!<br /