Pienet yritykset alttiimpia cyberhyökkäyksille

Kesäkuusta 2011 lähtien cyberrikollisjoukko on asentanut haittaohjelmistoja 20 000 - 30 000 nettisivustolle, joita pienet yritykset usein käyttävät saavuttaakseen asiakkaansa keroo Wayne Huang, Chief Technical Officer Armorize turvallisuusyhtiöstä. TIRE REVIEW 11. heinäkuuta 2011.

Kyseinen hyökkäystä seuraa tunnus ja salasanojen kysely laittomin keinoin. Nämä tietokannat ovat cyberrikollisten saatavilla ns. datavarkailta.

Huijausten motiivien kirjo on erittäin laaja - kaikkea huijaushuumeiden myymisestä pankkitilin tunnuksiin.

Pienet yritykset ovet alttiimpia naille huijauksille, sillä lähes 15%:lla ei ole palomuuria, 23%:lla ei ole vakoiluohjelmaa, 31%:lla ei ole roskapostiohjelmaa, 36% yrityksistä luottaa ilmaisvirustorjuntaohjelmiin ja 13% on kokonaan vailla suojausta.

Maxim Weinstein StopBadware consultingista kertoo, että pienyrittäjät eivät usein ymmärrä kuinka hakkerit toimivat ja, että ne haluavat ottaa heidänlaisiaan pienyrityksiä haltuunsa.

Huijarit levittävät huijausohjelmia hyvin

» SPAMfighter - 26-07-2011

3 helppoa askelta Windows PC:si ohjainten päivitykseenSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Sähköposti täynnä roskapostia? Ilmainen roskapostisuodatin!

Exchange Roskapostinvastainen Suodatin
Go back to previous page
Seuraava