Избор на език

Потребителски отзиви за DRIVERfighter

Прочетете коментарите на потребителите на DRIVERfightrt. Те харесват DRIVERfighter и се хващаме на бас, че и вие ще го харесате!

"Осъзнах, че досега никога не съм обновявала драйвърите на моя компютър, дори не знаех, че това необходимо. Пренебрегването на този проблем може да забави компютъра и да причини други проблеми, с които се срещам всеки ден"
Емили Словяк
Moms Into Living Fit

"Всичко, което трябва да правите, е да сканирате веднъж седмично вашия компютър. Ако има някакви остарели драйвери, DRIVERfighte ви уведомява, кликвате върху бутона "Обнови" и щрак - всичко е обновено до последната версия. Имах 13 остарели драйвъра - нищо чудно, че този полудял компютър не рабореше през половината време"
Рита Ернандез
Rita's Reviews

DRIVERfighter откри драйвъри на над 3000 дни на моя 10-годишен компютър за резервни архивни копия. Сканирането отне около минута, а обновяванията - не повече от десет. Досега не съм виждала по-бърз софтуер. Вече всичко е обновено до последната версия и очаквам старото компютърче да работи значително по-бързо."
Жасмин Пауърс
Jasminepowers.com

"Тази програма прави всичко - смъква и инсталира обновленията на всички драйвъри, инсталирани на PC-то. Още при първото пускане обнови доста драйвъри. Едно от нещата, за които никога не съм се замисляла, е точно обновяването на драйвърите на моя компзтър"
Дина Демерест
My Unentitled Life

"Обновяването на програмните драйвъри е едно от онези неща, които знаем, че трябва да правим, но които не правим, докато не се появи проблем. Целта на DRIVERfighter е да направи този процес толкова лесен, колкото сканирането за вируси - с помощта на един единствен бутон"
Бийб Ашкрофт
Coupon Corner

Безплатно сканиране сега

Стартирай свалянето за Windows