Избор на език

SPAMfighter Декларация за поверителност

SPAMfighter ApS създаде тази декларация за поверителност, за да изрази своята искрена ангажираност към неприкосновеността. Следното изявление разкрива практиките за събиране и разпространение на информация на този уебсайт.

Информация при влизане

Записваме вашия IP адрес, за да ни помогне да идентифицираме проблеми с нашия сървър и администрирането на уебсайта. Този тип информация се използва предимно за сигурност и проследяване на трафик.

Бисквитки

Нашият уебсайт използва бисквитки за проследяване на информация за нашите потребители. Това ни дава възможност да се учим от техните навици и поведение, и по този начин да направим нашите продукти и уебсайт още по-добри.

Сигурност

В този сайт са въведени мерки за сигурност, за да защитават от загуба, злоупотреба и промяна в информацията. Този сайт осигурява защитен сървър за всички поръчки с кредитни карти, криптирайки всички персонални данни по стандартни методи. Този сайт не запазва номера на кредитни карти за приключили поръчки.

Формуляри за поръчка

В нашия сайт се намират формуляри, чрез които можете да закупите нашите продукти. Когато направите поръчка към нас, ние събираме информация за контакт (например вашия имейл адрес. Контактната информация от формуляра за поръчка, се използва само за да се свържем с вас, когато е необходимо. Това включва изпращането на продуктовия ключ и свързване с вас, ако има някакъв проблем с поръчката. Финансовата информация, която се събира се използва, за да ви таксуваме за поръчката, след което веднага се изтрива.

Бюлетин

Записваме нашите потребители за безплатния ни бюлетин, използвайки имейл адресите, въведени при изтеглянето на SPAMfighter. Имейл адресът се използва само за изпращане на бюлетина и поддръжка на вашия акаунт.
Вашият имейл адрес НИКОГА няма да бъде споделен с други компании!

Външни препратки

Този сайт съдържа препратки към други сайтове. SPAMfighter ApS не носи отговорност за мерките за поверителност или съдържание на тези сайтове.