Избор на език

SPAMfighter Company Information

SPAMfighter, базирана в Дания, е водещата софтуерна компания в Европа, занимаваща се с разработването на висок клас продукти за защита на компютри и сървъри, в момента използвани от 8,968,667 потребители от 238 страни/области. Освен спечелилият награди спам филтър, SPAMfighter предлага още решения за оптимизиране на компютъра ви, антивирусни решения и antispyware. Също така SPAMfighter предлага и бял етикет опции на различни езици. SPAMfighter е основан от Henrik Sørensen, Martin Thorborg (създатели на Jubii - най-големият Интернет портал на Дания, който вече е част от Lycos Europe Network), Daniel Hjortholt и Martin Dyring (и двамата - много добри разработчици).

SPAMfighter няма дългове и е добър бизнес.
Екипът на SPAMfighter се намира на толкова различни места като САЩ, Дания, Украйна и Тайланд. Всеки ден ние получаваме много писма от наши доволни клиенти, което ни мотивира да продължаваме да подобряваме SPAMfighter. Прочетете някои от тях тук.

Мисия
Мисията на SPAMfighter е да спаси света от нежеланите реклами по електронните пощи и да предложи новаторски решения за оптимизиране и защита на компютрите.

Историята на SPAMfighter
През 1995 ние, Хенрик Сьоренсен, Мартин Торборг и няколко наши приятели стартирахме cybernet.dk (сега Jubii), един от първите Интернет доставчици в Дания. Един ден сървърът ни спря да работи и мина доста време докато осъзнаем, че нашия сървър се използва от спамери, за да разпространяват спам. Отне ни почти седмица, докато филтрираме спам имейлите от нормалните имейли на нашите потребители, които през тази седмица не можеха да получават или изпращат имейли.
Още тогава си казахме, че някой ден ще си отмъстим, и през следващите години не бяхме никак по-щастливи. Количеството на спама растеше всеки ден, което ни костваше много време и пари. Така че след като продадохме Jubii, за нас беше много лесно да решим какво искаме да направим след това. Да, точно така - SPAMfighter.

Идеята на SPAMfighter се състои в хората от целия свят да докладват за спама, който получават много бързо и лесно с едно кликване. Когато достатъчно потребители са блокирали дадено спам писмо, то автоматично ще бъде преместено в папката на SPAMfighter и за всички останали потребители. В момента 8,968,667 потребители от целия свят допринасят за това SPAMfighter да бъде страшно ефективен.

Ако вие също искате да сте защитени и да помагате и на други хора да се борят срещу спама, всичко което трябва да направите е да изтеглите безплатния SPAMfighter тук. Ще се освободите от спама само след минути.

Награди и признания за SPAMfighter

Свържете се със SPAMfighter

Address:
SPAMfighter ApS
Kobbelvænget 72, 2.
DK-2700 Brønshøj
Denmark

Поддръжка по телефона:
Централа
английски, датски, холандски, германски, френски, испански
Всички продукти, включително продукти за сървъри
10:00 a.m. - 5:00 p.m. CET
+45 7022 1551

Oaksky US, Inc
Основен агент на SPAMfighter за Северна Америка
PO Box 830455
Miami, FL 33283-0455
USA
Phone: +1 (646) 513 2834 (Безплатна поддръжка по телефона - само за Pro потребители. За сървър приложения, моля обадете се на Дания)
Fax (USA) +1 (561) 265 7318

info@spamfighter.com (не е за поддръжка)
sales@spamfighter.com (само продажби)
За поддръжка, погледнете тук.

SPAMfighter Thailand
c/o Flip Invert
277/24 Moo 5 Soi18
Naklua Rd. Pattaya
20150 THA
Phone: +66 38 371 394

Thai Support
Само за SPAMfighter Pro
9:00 a.m. - 5:00 p.m. UTC/GMT +7 hours
+66 38 371 394

Пратньорства и стратегически съюзи

Нашата главна цел в SPAMfighter e да предоставим на света най-добрия спам филтър. Създаването на партньорства и съюзи с компании, които осигуряват допълващи се продукти или услуги, би било изгодно за всеки. Винаги сме заинтересувани от сключване на партньорства с Интернет доставчици, училища и обрзователни институции, компании, предлагащи онлайн услуги, софтуерни компании и производители на хардуер.
Ако вашата компания е заинтересувана от сключване на партньорство, моля свържете се с нас тук.

Лиценз за търговските марки

Заинтересувани ли сте от възможността да включите SPAMfighter във вашите продукти и да го разпространявате под вашата търговска марка? Ние сме отворени към тези случаи, когато един лиценз не е достатъчен. Можем да сложим името на вашата компания върху нашия софтуер или напълно да променим интерфейса, за да отговаря на "излъчването" на вашите продукти.

Издания

Можете да намерите изданията на SPAMfighter тук.

Позиции за работа

Можете да намерите свободни работни места тук.

Партньори и приятели

Желаем да отправим специални благодарности на тези наши Партньори и Приятели

Имате ли уебсайт?

Тогава направете линк към SPAMfighter. Вижте как да го направите тук.