Избор на език

Пресцентър линкове

В нашия пресцентър ще намерите новини за SPAMfighter, както и информация, съобщения и снимки за пресата. Можете да потърсите това, от което имате нужда или да се свържете с нашия PR екип, който ще ви помогне с удоволствие.

The SPAMfighter Team<br />

Кои сме ние?

Прочетете историята на четирима приятели, основали SPAMfighter и се запознайте с останалите от екипа тук.

Награди

Награди

Ние сме много горди с нашите продукти, но не ни вярвайте просто така. Прочетете ревюта на на нашите продукти от международни списания и публикации.

Благодаря ви за софтуера SLOW-PCfighter. Благодаря ви за бързата продуктова поддръжка. Вашата компания е от вида, който много уважавам и и затова мога да потвърдя, че SPAMfighter и SLOW-PCfighter

Приветствия

Прочетете и няколко приветствия на някои от нашите 8,968,667 доволни потребители на SPAMfighter и 42,086,140 потребители на SLOW-PCfighter.

<strong>Блогъри</strong>

Блогъри

Имате ли блог или уебсайт? Желаете ли да напишете ревю за нашия софтуер? Свържете се с нашия PR екип за free evaluation license. Ако имате някакви идеи за промотиране, ще се радваме да ги чуем. Покажете вашата подкрепа и отдаденост в борбата срещу спама, като поставите банер на SPAMfighter на вашия сайт. Разгледайте нашата селекция от готини банери тук.

<strong>Социални медии</strong>

Социални медии

Следете SPAMfighter в Twitter или се придъединете към нашата фен-страница във Facebook, за да се свържете с нас. Не сте сами там.

Feel free to use SPAMfighter Certified Partner logo on your web site, brochures, newsletters etc.<br />If you need it in another size, please contact us!<br /

Бюлетин

Нашият бюлетин съдържа специални оферти за софтуер и новини за SPAMfighter. Бъдете сред първите, които научават новостите - запишете се тук.