Vælg sprog:

DRIVERfighter brugeranmeldelser

Læs kommentarer og anbefalinger af DRIVERfighter. De kan lide DRIVErfighter og det er vi sikker på du også kan.

"Jeg fandt ud af at mine drivere aldrig var blever opdateret og vidste slet ikke at de burde opdateres. At undlade dette kan skade performance og skabe en række andre problemer"

Emily Slowiak
Moms Into Living Fit

"Alt hvad du behøver at gøre er en gang om ugen er at scanne din computer. Hvis der er drivere, der er forældede, vil DRIVERfighter lade dig vide, og du klikker opdatér og der er opdateret. Jeg havde i alt tretten drivere, der var forældede. Måske derfor min min PC ikke virker halvdelen af tiden......

Rita Hernandez
Rita's Reviews

"Min ti-år gamle back-up PC havde nogle drivere der var mere end 3000 dage gamle viste en scanning af DRIVERfighter. Scanningen tog kun omkring et minut og opdateringerne ikke mere end ti, i modsætning til noget jeg nogensinde har set før nu jeg er alt up-to-date på et øjeblik, og jeg kan se frem til denne gamle PC arbejder en hel del bedre. "

Jasmine Powers
Jasminepowers.com

"Dette program gør det hele -. Det downloader og installerer derefter opdateringerne til alle de drivere, du har på din pc Den første dag jeg gjorde det opdaterede den rigtige mange drivere. Nogle tingtænker man bare ikke over. Opdatering af drivere.. var helt sikkert en af ​​dem. "

Dina Demerest
My Unentitled Life

"Opdatering af drivere er en af ​​de ting, som vi ved, vi bør gøre, men sandsynligvis ikke gider indtil der er et problem. Et program DRIVERfighter ... hjælper med at gøre denne proces så naturlig som at køre en virusscanning ved strømline processen med et klik på en knap ".

Beeb Ashcroft
Coupon Corner

Start Gratis Skan Nu

Start download til Windows