Vælg sprog:

Antivirus software til din Windows PC, Android og Servere!

VIRUSfighter er et bruger-venligt anti virus program, der er nemt at installere og VIRUSfighter er din beskyttelse mod vira og anden skadelig software, der kan ødelægge din computer.

Få en fuldt fungerende VIRUSfighter gratis i 30 dage

VIRUSfighter vil beskytte din Windows PC imod alle de seneste og værste trusler, stoppe vira og beskytte imod at andet ondsindet software kan ødelægge dine vigtige programmer, filer og data.

VIRUSfighter opdateres automatisk ofte flere gange om dagen for at holde din beskyttelse helt opdateret. Disse hyppige opdateringer betyder at du konstant er beskyttet mod de nyeste trusler og vira.

Nye funktioner i den opgraderet version af VIRUSfighter

 • Bedre ydeevne, bruger færre systemressourcer.
  Optimeret scanningsmotor
 • Gratis telefon og e-mail support
  Ring eller skriv hvis du har problemer, vi hjælper dig fra vores kontor i Danmark
 • Udvidet sprogsupport
  6 nye sprog er tilføjet brugerfladen
 • Nu certificeret
  Virker med Microsoft Windows XP (SP2), Windows Vista, Windows 7, Windows 8/8.1 & Windows 10 (32bit eller 64bit)
 • Flere hyppige opdateringer
  Opdateres automatisk flere gange dagligt for at beskytte din PC mod de seneste trusler og vira.
 • Høj opdagelsesrate
  Forbedret opdagelse af mystiske filer og trusler

Skærmbilleder

VIRUSfighter er i samme produktfamilie som SLOW-PCfighter og SPAMfighter som er skabt af Europas førende spam filter udvikler.

Dette er et overblik over filer, som VIRUSfighter har fundet og sat i karantæne. Du har også muligheden for at slette filer i karantæne

Programmet er let at installere og kører diskret i baggrunden, hvor det samtidig beskytter dig mens du arbejder uden at blive påtrængende og afbryde dit arbejde.

Computer Virus beskyttelse

Vi har udviklet et yderst effekt virus skanningsprogram - VIRUSfighter. Det er et brugervenligt skanningsprogram, som er nemt at installere på din computer.

VIRUSfighter er din trygge sikkerhed for at din PC ikke bliver ødelagt af virus. Du installerer let programmet, som diskret kører i baggrunden og holder øje med, at alt er som det skal være. Hver gang et nyt farligt virusangreb bryder ud, kommer VIRUSfighter meget hurtigt med en effektiv modkur, der omgående bliver installeret. Naturligvis uden at du skal foretage dig noget.

VIRUSfighter vil beskytte din maskine mod de seneste og værste trusler, stoppe vira og andet software fra at ødelægge dine vigtige data og programmer.

Start download til Windows

Din PC kører Windows

Bruger færre ressourcer end konkurrenterne!

Køb nu!

VIRUSfighter information:

Version

7.5.177

Versionsdato

2023-01-22

Filstørrelse

2.25 MB

Sprog

Dansk, engelsk, tysk, græsk, svensk, norsk, italiensk, hollandsk, spansk, fransk, tjekkisk, portugisisk, russisk, japansk, polsk, finsk, kinesisk og koreansk.

Systemkrav

Operativsystem

Microsoft Windows XP (SP2), Windows Vista, Windows 7, Windows 8/8.1 & Windows 10 (32bit eller 64bit)

Hukommelse

128 MB minimum

Harddisk

15 MB