Vælg sprog:

SPAMfighters brug af personoplysninger

SPAMfighter ApS har lavet denne side om brug af personoplysninger for at forsikre dig om vores vilje til at beskytte dig og dine oplysninger. Siden viser, hvad vi indsamler af oplysninger, og hvordan vi bruger dem.

Loggede informationer

Vi indsamler din IP adresse for at gøre det nemmere for os at optimere vores website og rette fejl. Informationerne bliver primært brugt statistisk.

Cookies

Vores site bruger cookies for at følge brugeradfærd. På den måde kan vi få et statistisk indblik i de behov og vaner, vores brugere har, og på den måde kan vi gøre vores website og software endnu bedre.

Sikkerhed

Vores site er bygget meget sikkert med hensyn til at beskytte de data du har betroet os. Vi har bl.a. en sikker krypteret server til at behandle Dankort/kreditkort oplysninger, og alle oplysninger bliver straks overført til PBS og herefter slettet.

Ordresider

Vores site har sider, hvor du kan indtaste dine produktordrer. Hvis du køber SPAMfighter, indsamler vi dine kontaktinformationer (som e-mail adresse etc.) og dit Dankort/kreditkort nummer. Kontaktinformationerne bruger vi kun til at komme i kontakt med dig, hvis det bliver nødvendigt. Fx ved fejl i bestillingen etc. Desuden bruger vi dem selvfølgelig til at sende dig din produktnøgle. Dankort/kreditkort informationerne bliver slettet umiddelbart efter, at pengene er trukket, og informationerne bliver IKKE gemt på vores server.

Nyhedsbrev

Når du henter SPAMfighter, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Det udkommer ikke så tit, men til gengæld er det altid relevant for dig, og det er derfor ikke muligt at være SPAMfighter bruger og så ikke modtage nyhedsbrevet. E-mail adressen, som du indtastede, da du installerede SPAMfighter, bruger vi kun til at sende dig nyhedsbrevet og til at holde styr på din konto. Din e-mail adresse vil ALDRIG blive udleveret til tredjemand.

Eksterne links

Vores website indeholder links til eksterne sites, og vi kan på ingen måde tage ansvar for dem.