Vælg sprog:

SPAMfighter firma information

SPAMfighter, Europas førende spamfilter producent, beskytter 8,968,667 mennesker fra 238 lande/områder og er ejet og stiftet af Henrik Sørensen og Martin Thorborg (som i 1995 startede Jubii) samt Martin Dyring og Daniel Hjortholt, som begge er meget erfarne udviklere. Udover spam filtre udvikler og tilbyder SPAMfighter også anti spyware og anti virus samt værktøjer til optimering af Windows computers, MAC's og mobil enheder.

SPAMfighter Teamet sidder i meget forskellige dele af verden, bl.a. i USA, Danmark, Ukraine og Thailand. SPAMfighter har ingen gæld og tjener penge.

Mission
SPAMfighters mission er intet mindre end at redde verden fra uønskede elektroniske reklamer og tilbyde innovative PC optimerings værktøjer og sikkerhedsløsninger.

Historien
I 1995 startede Henrik Sørensen, Martin Thorborg og nogle gode venner cybernet.dk, en af Danmarks første internetudbydere og forløberen til Jubii. En dag virkede mailserveren ikke, og det tog os lidt tid at finde ud af, at den var overtaget af nogle amerikanske spammere, der brugte den til spamme folk over hele verden. Det tog os næsten en uge at få den renset for spam og i den periode kunne vores kunder ikke sende og modtage e-mails. Vi lovede os selv, at vi ville få hævn en dag, og derfor var det heller ikke svært at finde på noget at lave, da vi solgte Jubii til Lycos Europe. Vi lavede selvfølgelig SPAMfighter, som nu gør livet surt for de selvsamme mennesker, der var ved at ødelægge vores forretning dengang.

Ideen med SPAMfighter er at få folk over hele jorden til at anmelde den spam de får og det gøres ved et enkelt klik. Når nok brugere har anmeldt en spam mail, så bliver den automatisk lagt over i alle brugeres spamfolder. Lige nu hjælper 8,968,667 mennesker over hele verden hinanden med den opgave og det gør at SPAMfighter virker uhyggeligt effektivt.

Hvis du også vil være beskyttet og hjælpe andre mennesker mod at modtage spam, så skal du bare hente den gratis version af SPAMfighter, så er du i gang om få minutter. Hent SPAMfighter gratis.

SPAMfighter kåringer og priser

Kontakt SPAMfighter

Address:
SPAMfighter ApS
Kobbelvænget 72, 2.
DK-2700 Brønshøj
Denmark

Telefon Support:
Hovedsæde
Engelsk, Dansk, Hollandsk, Tysk, Fransk, Spansk
Alle produkter, inklusiv server løsninger
Support
10:00 a.m. - 5:00 p.m. CET
+45 7022 1551

Oaksky US, Inc
Kundesupport i Nordamerika
PO Box 830455
Miami, FL 33283-0455
USA
Tlf: +1 (646) 513 2834 (Gratis telefonsupport)
Fax (USA) +1 (561) 265 7318

info@spamfighter.com (Ikke support, det får du her)
sales@spamfighter.com

SPAMfighter Thailand
c/o Flip Invert
277/24 Moo 5 Soi18
Naklua Rd. Pattaya
20150 THA
Telefon: +66 38 371 394

Kontor i Asien, Pattaya, Thailand
Engelsk, Thai og Kinesisk
10:00 - 17:00 Lokal tid UTC/GMT +6/7
Telefon: +66 38 371 394 - Gratis telefon support til alle Produkter
(Server løsninger: Ring venligst til Danmark)

Forhandlere

Vores fokus hos SPAMfighter er at levere verdens bedste spam filter software til vores kunder. At danne partnerskaber og alliancer med virksomheder, der tilbyder gratis produkter samt ydelser, kan være en fordel for alle. Vi er derfor altid åbne for at danne nye partnerskaber med andre virksomheder, såsom skoler, internetudbydere, uddannelsesinstitutioner, software virksomheder, hardware virksomheder osv. Hvis du virksomhed ønsker et partnerskab, alliance eller lign. med os er i meget velkomne til at kontakte os.

Branded produkt licens

Er du interesseret i at rebrande SPAMfighter for at promovere din egen virksomhed, produkt eller services? Vi ønsker at skabe muligheder for dit firma, hvis et enkelt produkt ikke dækker jeres forhandler behov. Vi kan co-brande vores software med jeres firmanavn eller tilpasse brugerfladen, i forhold til jeres brand efter et "look and feel"-koncept.

Pressemeddelelser

Du kan finde SPAMfighters pressemeddelelser her!

Jobopslag

Jobopslag finder du her

Partnere og venner af huset

Vi ønsker at takke SPAMfighters Partnere og venner af huset

Har du en hjemmeside?

Så kan du hjælpe os ved at lave et link til SPAMfighter.