Välj språk:

DRIVERfighter användarrecensioner

Läs kommentarer och rekommendationer från DRIVERfighter-användare.
De gillar DRIVERfighter och vi slår vad om att du ockaså kommer göra det.

"Jag insåg att jag aldrig hade uppdaterat mina datorers drivrutiner, och visste inte heller att det behövdes. Att strunta i att göra detta kan orsaka långsam datorprestanda och en mängd andra problem som jag stöter på dagligen."

Emily Slowiak
Moms Into Living Fit

"Allt du behöver göra är att en gång i veckan skanna din dator. Om det finns några inaktuella drivrutiner kommer DRIVERfighter meddela dig och genom ett klick få dem uppdaterade. Jag hade totalt tretton drivrutiner som var föråldrade. Inte undra på att denna knasiga dator inte ville arbeta halva tiden".
Rita Hernandez
Rita's Reviews

"Min tio år gamla backup-dator hade 3000+ dagar gamla drivrutiner enligt en skanning från DRIVERfighter. Skanningen tog bara ungefär en minut och uppdateringarna högst tio mintuer, vilket är mycket snabbare än vad jag någonsin upplevt innan. Nu jag är helt up-to-date genom ett klick och ser fram emot den gamla burken kommer fungera mycket bättre."

Jasmine Powers
Jasminepowers.com

"Detta program gör allt - det hämtar och installerar uppdateringar till alla drivrutiner som du har på din dator. Första gången jag satte igång programmet blev en massa drivrutiner uppdaterade. Vissa saker tänker man inte på. Att uppdatera mina drivrutiner var definitivt en av dem".
Dina Demerest
My Unentitled Life

"Att uppdatera ett programs drivrutiner är en av de saker som vi vet att vi borde göra, men förmodligen inte orkar bry oss om förrän vi stöter på problem med programet. DRIVERfighter...har som mål att göra denna process lika naturlig som att köra en virussökning genom att effektivisera processen med ett knapptryck".
Bee Ashcroft
Coupon Corner

Starta gratis skanning nu

Starta nedladdning för Windows