Välj språk:

Företagsinformation

SPAMfighter är Europas ledande utvecklare av skräppostfilter och skyddar totalt 8,968,667 användare över hela världen från oönskad skräppost. Företaget har sitt huvudkontor i Köpenhamn och grundades och ägs av Henrik Sørensen, Martin Thorborg (grundarna av Jubii - Danmarks största internetportal, nu en del av Lycos Europe Network) samt Daniel Hjortholt och Martin Dyring.

SPAMfighter är ett helt skuldfritt aktiebolag med huvudkontor i Danmark och övriga kontor i bland annat USA, Ukraina och Thailand. Vi får ofta brev från nöjda kunder vilket uppmuntrar oss i arbetet med att hela tiden förbättra våra program. Läs några av breven här.

SPAMfighters mål är att så långt det går skydda användare från oönskad elektronisk reklam.

Historik
1995 startade Henrik Sorensen, Martin Thorborg och några vänner cybernet.dk (numera Jubii), ett av de första företagen i Danmark som erbjöd internetuppkoppling till vanliga kunder. Efter att företagets e-postserver hackats och börjat skicka ut skräppost togs beslutet att någon gång i framtiden ge sig in i antiskräppost-branschen. Att rensa bort all den oönskade skräpposten från de vanliga mejlen kostade företaget såväl tid som pengar och mängden skräppost ökade konstant. När Jubii såldes i slutet av 90-talet tog de forna grundarna sig an utmaningen att starta upp ett säkerhetsföretag med målet att skydda användare över hela världen från oönskad elektronisk reklam. 2003 grundades SPAMfighter.

SPAMfighters idé går ut på att människor över hela världen kan hjälpas åt att rapportera in sin skräppost till ett gemensamt "filter" med ett enkelt klick. När tillräckligt många rapporterat in samma skräppostmeddelande blockeras detta för alla som använder programmet. SPAMfighter har idag totalt 8,968,667 användare över hela världen som hjälper till att göra programmet allt mer effektivt.

Vill du också skyddas mot skräppost och samtidigt hjälpa andra att bli kvitt dessa oönskade reklamutskick? Ladda ner och prova SPAMfighter så kommer du i samma stund att slippa den irriterande skräpposten. Ladda ner SPAMfighter helt kostnadsfritt här.

SPAMfighter - utmärkelser och priser

Kontakta SPAMfighter

Address:
SPAMfighter ApS
Kobbelvænget 72, 2.
DK-2700 Brønshøj
Denmark

Telefon Support:
Huvudkontor
Engelska, Danska, Nederländska, Tyska, Franska, Spanska
Alla produkter, inklusive server lösningar, supported
10:00 a.m. - 5:00 p.m. CET
+45 7022 1551

Oaksky US, Inc
Kundsupport i Nordamerika

PO Box 830455
Miami, FL 33283-0455
USA
Telefon: +1 (646) 513 2834 (Gratis telefonsupport)
Fax (USA) +1 (561) 265 7318

info@spamfighter.com (inga supportfrågor)
sales@spamfighter.com (endast försäljningsrelaterade frågor)
För supporthjälp, klicka här.

SPAMfighter Thailand
c/o Flip Invert
277/24 Moo 5 Soi18
Naklua Rd. Pattaya
20150 THA
Telefon: +66 38 371 394

Thailändska, kinesiska och koreanska
Telefonsupport, bara för Pro-användare
Server-lösningar, vänligen ring Danmark
10:00 - 17:00 UTC/GMT +6/7 timmar
+66 38 371 394

Partnerskap och strategiska allianser

SPAMfighter fokuserar på att erbjuda ett världsledande program för skräppostfiltrering. Att inleda ett samarbete med företag som erbjuder ett produktsortiment som kompletterar oss är förmånligt för alla parter. Vi är alltid öppna för att samarbeta med olika ISP:er (Internetleverantörer), skolor och utbildningsinstitutioner, Online Service Providers samt mjuk- eller hårdvaruföretag. Vill ditt företag diskutera ett eventuellt samarbete med oss, vänligen kontakta oss här.

Produktlicensiering (Rebranding)

Är ditt företag intresserat av att använda SPAMfighters produkter för distribution under ditt företagsnamn eller tillsammans med dina produkter och tjänster? Vi är öppna för diskussioner i de fall en vanlig licens inte räcker för att möta era behov. Det finns möjlighet att märka vår mjukvara med ert företagsnamn eller helt ändra gränssnittet för att bättre matcha ert företag.

Pressmeddelanden

Du hittar SPAMfighters pressmeddelanden här.

Lediga jobb

Du hittar lediga jobb här.

Partners och vänner

SPAMfighter vill rikta ett särskilt tack till våra partners och vänner.

Länka till SPAMfighter

Länka gärna till SPAMfighter från din webbsida. Läs mer här.