Välj språk:

SPAMfighters integritetspolicy

SPAMfighter har skapat detta dokument om integritet för att demonstrera hur angelägna vi är om att skydda våra användares integritet och säkerhet. Följande dokument går igenom och beskriver hur information samlas in, bearbetas och behandlas på vår hemsida.

Loggad information

Vi loggar din IP-adress för att kunna diagnostisera problem med vår server och för att administrera vår hemsida. Denna information används primärt för att spåra generell trafik och öka säkerheten.

Cookies

Vår webbsida använder cookies för att spara information om våra besökare. Det ger oss möjlighet att lära känna våra användares vanor och mönster och därigenom förbättra vår hemsida och våra program.

Säkerhet

SPAMfighters hemsida använder säkerhetsåtgärder för att skydda mot förlust, felaktig användning och ändringar av information som samlats in. Sidan erbjuder en krypterad server för att hantera alla kreditkortsköp och krypterar all personlig data genom en vedertagen industristandard för kryptering. Sidan sparar inte några kreditkortsnummer för köp som har behandlats.

Orderformulär

SPAMfighters hemsida innehåller orderformulär så att du kan köpa våra produkter. När du lägger en order hos oss samlar vi in din kontaktinformation (t.ex. e-postadress). Informationen används enbart för att komma i kontakt med dig när det är nödvändigt. Detta inkluderar utskick av produktnycklar och eventuell kontakt om det skulle uppstå problem med ordern. Finansiell information används ENBART för debitering och raderas direkt efter användning.

Nyhetsbrev

Vi skickar ut vårt gratis nyhetsbrev till alla SPAMfighter-användare till den e-postadress som registrerades när SPAMfighter laddades ner. E-postadressen används endast för att skicka dig nyhetsbrevet och hålla koll på ditt användarkonto. Din e-postadress kommer ALDRIG att delas ut till andra företag.

Externa länkar

SPAMfighters hemsida innehåller länkar till andra sidor. SPAMfighter ansvarar inte för informationen på dessa sidor eller hur de tar ansvar för din integritet.