Select language

Poveznice na prostoriju za tisak

U našoj prostoriji za tisak pronaći ćete vijesti, izvješća za medije, fotografije iz medija i informacije o softveru i tvrtki SPAMfighter. Slobodno potražite sve što Vam je potrebno ili kontaktirajte naš PR tim, koji će Vam rado pomoći.

The SPAMfighter Team<br />

Tko smo mi?

Pročitajte priču o tome kako su četiri dečka osnovala SPAMfighter i upoznajte ostatak našeg tima ovdje.

Nagrade

Nagrade

Ponosni smo na svoje proizvode, ali nemojte nas samo uzeti za riječ. Pročitajte kritike naših proizvoda iz međunarodnih magazina i publikacija.

Osvrti na ovaj proizvod od strane korisnika softvera SLOW-PCfighter i časopisa. Zahvaljujem Vam na softveru SLOW

Svjedočanstva

Pročitajte par sretnih svjedočanstava od naših 8,968,667 SPAMfighter korisnika i 42,086,140 SLOW-PCfighter korisnika.

<strong>Blogeri</strong>

Blogeri

Imate li blog ili web stranicu i želite li objaviti osvrt na naš softver? Molimo kontaktirajte naš PR tim za besplatnu licenciju za evaluaciju. Ako imate bilo kakvih ideja za promidžbu, rado ćemo Vas saslušati. Pokažite svoju podršku i predanost ratu protiv neželjene pošte stavljajući SPAMfighter baner na svoju stranicu. Ovdje možete pogledati naš odabir banera.

<strong>Društveni mediji</strong>

Društveni mediji

Slijedite SPAMfighter na Twitteru ili se pridružite Facebook fan page kako biste mogli komunicirati s nama i drugim korisnicima softvera SPAMfighter. Ondje niste sami.

Feel free to use SPAMfighter Certified Partner logo on your web site, brochures, newsletters etc.<br />If you need it in another size, please contact us!<br /

Newsletter

Naš newsletter sadržava posebne ponude softvera i najnovije vijesti o softveru SPAMfighter. Budite prvi koji će saznati vijesti predbilježavajući se ovdje.