Select language

Gateway za Mail Servere protiv neželjene pošte

SPAMfighter Mail Gateway savršeno se integrira s postojećom infrastrukturom elektroničke pošte u tvrtki kako bi zaštitio okružje elektroničke pošte tvrtke. Jednostavno ga je instalirati i koristiti se njime, a nije potrebno ni svakodnevno održavanje. SPAMfighter Mail Gateway temelji se na jedinstvenoj SPAMfighter zajednici diljem svijeta s više od 8 milijuna korisnika.

SPAMfighter Mail Gateway koristi 8,968,667 SPAMfighter korisnika iz238 država/regija. Ako dovoljan broj korisnika softvera SPAMfighter prijave istu poruku neželjene pošte, ista se trenutačno uklanja iz ulazne pošte svih korisnika softvera SPAMfighter.To znači trenutačnu zaštitu od neželjene pošte bez konfiguracije ili održavanja.

SPAMfighter Mail Gateway integrira se savršeno sa sustavom Windows i u satu obradi više od 200 000 poruka elektroničke pošte s minimalnim zahtjevimaprema hardveru. Mogućnost instalacije u okružje sustava Windows (VMWare, Virtual Server, Hyper V itd.).

Aplikacija SPAMfighter Mail Gateway ne zahtijeva nikakav poseban hardver i može se pokretati na postojećoj instalaciji sustava VMWare. To se može postaviti u skladu s anticipiranom količinom ili volumenom poruka elektroničke pošte koje će ovo rješenje morati obraditi.

SPAMfighter Mail Gateway nudi sveobuhvatnu zaštitu svih prijetnji koje se prenose porukama elektroničke pošte i koje neprestance napadaju Vašu mrežu. Višeslojni obrambeni sustav softvera SPAMfighter Mail Gateway dat će Vam sljedeće zaštite:

Protiv neželjene pošte. Algoritmi i metode kojima se koristi SPAMfighter najsveobuhvatniji su i jedinstveni u industriji programa za zaštitu od neželjene pošte za otkrivanje i filtriranje poruka neželjene pošte s najnižom stopom lažnih pozitiva.

Filtriranje zasnovano na zajednici. Ako dovoljan broj korisnika SPAMfightera prijavi istu poruku neželjene pošte, ista se trenutačno uklanja iz ulazne pošte ostalih SPAMfighter korisnika. To znači trenutačnu zaštitu od neželjene pošte bez konfiguracije i održavanja. Kada stigne nova poruka elektroničke pošte, ista se automatski testira prema SPAMfighter mreži zajednice. Ako je to poruka neželjene pošte, na nju će se primijeniti akcija koju definira korisnik.

Zaštita od špijunskih programa. Svi privici se skeniraju, a smjesta se otkrivaju i eliminiraju izvršne datoteke špijunskih programa.

Zaštita od phishinga. SPAMfighter pruža robusnu zaštitu od phishing prijevara koje se često koriste za prikupljanje povjerljivih podataka o organizaciji ili individualnim korisnicima.

PartnerstvaPartnerstvaPartnerstva

Nove značajke u novoj verziji SPAMfighter Mail Gatewaya

 • Prošireno upravljanje korisnicima i politikama!
 • Sučelje na više jezika!
 • Novi filtri na osnovi IP-a i akcije!
 • Trenutačno skenira 3 500 poruka elektroničke pošte u minuti na standardnom hardveru!
 • Support for both 32 bit and 64 bit
 • Extensive statistics - possibility to give external users/customers access to specific parts

Download SPAMfighter Mail Gateway

30-dnevna demo verzija

30-dnevna demo verzija

Značajke

 • Extremely low false positive rate
 • Instant protection against spam and phishing
 • Support for both 32 bit and 64 bit
 • Multi threaded scan engine utilizing all available CPU cores
 • Policy and Usergroup based filtering
 • The biggest community based antispam filtering
 • Low total cost of ownership (TCO)
 • Softverska licencija za SPAMfighter Mail Gateway započinje s 5 licencija, a može ići sve do poduzetičke licencije.

Screenshots of SPAMfighter Mail Gateway (SMG) - You can enlarge the image by clicking on it.

Za više informacija o SPAMfighter Mail Gatewayu, molimo nazovite nas na: +45 70 22 15 51

Besplatna 30-dnevna demo verzija i besplatna podrška telefonom, brbljanjem ili e-poštom

Konkurentne cijene i veliki popust

Zahtjevi

Operativni sustav

Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows 2000, Windows Server 2000, Windows Server 2003, Windows Server 2008, Windows Server 2011, Windows Server Essentials

Procesor

Obitelj Intel Pentium ili kompatibilna

Poslužitelj elektroničke pošte

Courier, ArGoSoft, Merak, MS SMTP MAIL Service, Winmail, XMail, CommuniGate, IMail, WorkgroupMail, Sendmail, CMailServer, MDaemon, Kerio, QMail,GroupWise, Postfix etc.etc.