Select language

Program preprodavača tvrtke SPAMfighter

Filozofija partnerstva s tvrtkom SPAMfighter

SPAMfighter je pouzdana robna marka diljem svijeta koju je certificirala tvrtka Microsoft.
Nudimo tehnološki napredne filtre neželjene pošte i druga rješenja za zaštitu Vašeg računala, koja svaki korisnik može jednostavno instalirati i koristiti, kako kod kuće, tako i u malim i srednjim poduzećima i velikim korporacijama.

Posvećeni smo suradnji s vještim i kompetentnim preprodavačima kako bismo osigurali zadovoljstvo klijenata na obostranu korist svih uključenih strana. Mi Vam dajemo alate i podršku koji su Vam potrebni za povećanje prodaje SPAMfighter proizvoda i povećanje prihoda i tržišnog udjela.

Kontaktirajte nas ovdje

Saznajte više od našem programu preprodavača tvrtke SPAMfighter tako što ćete nam poslati poruku elektroničke pošte s pojedinostima o svojem poslovanju (molimo navedite i adresu Vaše internetske stranice i broj telefona)

Nudimo Vam

  • Konkurentne cijene i veliki popust
  • 30-dnevnu besplatnu demo verziju pune verzije naših filtara neželjene pošte kako bi Vaši klijenti mogli temeljito i uvjerljivo procijeniti taj program prije nego što ga naruče od Vas
  • Promidžbeni materijal, koji obuhvaća čitav niz bannera, listova o proizvodima i logotip certificiranog partnera tvrtke SPAMfighter
  • Ekskluzivni modul za preprodavače tvrtke SPAMfighter za jednostavan pristup ponudama, licencijama, pregledu izdanih računa itd.
  • Isticanje na popisu preprodavača u Vašoj zemlji na našoj internetskoj stranici

Mi tražimo

Sve što mi tražimo jest posvećeno nastojanje u promidžbi i prodaji SPAMfighter proizvoda u Vašem proizvodnom portfelju, preko interneta i u trgovini. Imamo sjajna rješenja za sve vrste korisnika i tvrtki pa je sve što Vi trebate učiniti pronaći pravi proizvod za svakog od Vaših klijenata.

Ne naplaćujemo nikakve naknade za prijavu

Jednostavan model partnerstva, koji Vašoj tvrtki osigurava kontinuiranu profitabilnost i rast.
Nagrade