Избор на език

Бавна Vista? Не позволявайте на бавен Windows Vista да ви забави. SLOW-PCfighter може да помогне!

Ако все още използвате Windows Vista и планирате да направите надграждане към Windows 7, за да се възползвате от облагите на подобрената скорост, трябва да имате едно на ум, че вашата Vista трябва да отговаря и на по-високите хардуверни изисквания.Нека SLOW-PCfighter оправи нещата за вас. Само за малка част цената, SLOW-PCfighter ще възвърне оригиналната скорост на Windows Vista

Стартирай свалянето за Windows

Сканирайте вашата Vista сега

Подобрете ефектиността си с по-бърз Windows Vista

Скоро имали ли сте нужда от по-бърза Vista? Твърде толерантни ли сте към вашата мързелива Vista, надявайки се, че ще стане бърза отново? Причините за забавянето на работата на Vista са многобройни и всички Vista стават все по-бавни и неустойчиви с времето. Използвайте професионалната помощ на SLOW-PCfighter и направете вашата Vista отново бърза.

Последвайте тези стъпки за по-бърз Windows Vista!

Три лесни стъпки:

Имате ли нужда от по-бърза Vista? Подсилете вашата Vista, дайте й повече скорост и удължете живота й.

Стартирай свалянето за Windows

Удължете живота на вашия Windows Vista компютър

Сканирайте вашата Vista сега

Ако четете това, най-вероятно седите пред своя бавен компютър точно в този момент. Вината не е ваша, че компютрите стават все по-бавни с времето, през което вие инсталирате нов софтуер или извършвате други ежедневни днейности.

Най-новите технологии позволяват на SLOW-PCfighter да анализира Vista, да локализира и поправя грешки, и като резултат прави Vista по-бърза. SLOW-PCfighter идентифицира и премахва всички неактивни позиции в регистъра на Vista, които са резултат например от липсващи програми, инсталации на драйвъри и непълни деинсталации.