Vælg sprog:

Hvordan deaktiverer / blokerer man "Browser Choice" popup'en

Har du det irriterende "Browser Choice" vindue der popper op hver gang du starter / genstarter din PC? Vær ikke bange - det er muligt at deaktivere "BrowserChoice" popuppen med nogle simple redskaber.

Det er her hvor SLOW-PCfighter kommer ind i billedet og kan hjælpe dig GRATIS !

På grund af "Anti-Trust" lovgivningen i EU (Europæiske Union), er Microsoft og EU blevet enige om at spørge Windows brugerne om at vælge hvilken browser de foretrækker som deres standard browser. Fornyligt lagde Microsoft en opdatering ud til alle Windows brugere i EU, der aktivere denne popup, og siden da har det irriterende skærmbillede begyndt at poppeup på alle windows computere.

Måske har du hørt om Browser Choice popuppen, der popper up hver gang du starter din computer. Måske kan du ikke finde en simpel vej til at deaktivere denne irriterende popup; SLOW-PCfighter kan hjælpe dig !

4 simple step til at deaktivere / blokere "Browser Choice" med SLOW-PCfighter

1. Download SLOW-PCfighter GRATIS her og installer programmet

4. Tryk "Gem"

3. Deaktiver / Fravælg "Browser Choice"

2. Åben SLOW-PCfighter og gå til "Værktøjer"

Nu er "Browser Choice" deaktiveret og alt virker som normalt igen.

Venligst noter

Hvis du ikke sætter IE (Internet Explorer) som din foretrukne internet browser; Browser Choice laver ingen ændringer på din PC.

Hvis du har Windows 7 installeret på din computer, så fjerner BrowserChoice Internet Explorer genvejen fra start menuen samt proceslinjen.

Browserchoice.exe er IKKE spyware eller virus, men et Microsoft program

Det er her hvor SLOW-PCfighter kommer ind i billedet og kan hjælpe dig GRATIS !

Start download til Windows