Vælg sprog:

Langsom Windows Vista? Lad ikke en langsom Windows Vista bremse dig! Lad SLOW-PCfighter hjælpe!

Hvis du stadig bruger Windows Vista og overvejer at opgradere til den nyeste version af Windows, der ikke er langsom. Så skal du huske at din Windows Vista PC også skal opfylde kravene som den nyeste version af Windows kræver for at køre optimalt. Lad istedet SLOW-PCfightergøre det hårde arbejde for dig - programmet koster kun en brøkdel af hvad den nyeste version af Windows koster. SLOW-PCfighter vil altså få din langsomme Windows Vista til at køre som ny igen!

Start download til Windows

Få din Vista skannet nu

Forøg din effektivitet med en hurtigere Windows Vista

Har du brug for en hurtigere Windows Vista og er du træt af en sløv Windows Vista og håber den kan blive hurtig igen? Det behøver ikke være sådan, da du kan få hjælp her. Mange faktorer kan ødelægge Windows Vista performance og alle Vista'er kan blive langsommere. Professionel assistance kan gøre din Windows Vista hurtig igen

Følg disse trin til en hurtigere Windows Vista

Tre hurtige skridt

Brug for en hurtig Vista? Lad os rette fejlene og få fart på din Windows Vista

Start download til Windows

Forlæng din PC's Vista installation

Skan din Vista nu.

Når du læser dette er chancerne for at du sidder foran en langsom computer store. Det er ikke din fejl at din computer er blevet langsom, men alle computere bliver langsommere med tiden, når man installere nye programmer og benytter computeren dagligt.

Advancered teknologi gør at SLOW-PCfighter kan analysere en Windows Vista, finde og reparere fejl og gøre Vista hurtigere. SLOW-PCfighter finder og retter alle inaktive registeringer i Vista registreringsdatabasen fra software med fejl, fejlaktive drivere og ikke gennemførte afinstallationer.