Vælg sprog:

Anmeldelser af SLOW-PCfighter - indsendt af brugere og magasiner.


"Et rigtig godt stykke software, der effektivt hjælper med til at holde din computer i topform."

"Hastigheden er fantastisk og nu performer min computer næsten som en af Apples store maskiner - Alting er hurtigt! Vi er dybt imponeret over den hastighed som SLOW-PCfighter har givet vores maskine, det er derfor jeg vil anbefale dette program til alle jeg kender - programmet fortjener det!"
- Leo Bergsted Mortensen, Direktør hos Continue A/S, Danmark

"SLOW-PCfighter er endnu et godt produkt fra SPAMfighter. Mange tak"
- Kasper G. Andersen

"Jeg har haft SLOW-PCfighter i et år, og har lige købt ny licens, jeg har anbefalet programmet til et par venner, som også har installeret det, vi er alle tilfredse med SLOW-PCfighter."

- mvh. Børge Lyngsø Christensen

"Tak for SLOW-PCfighter, programmet hjalp mig og jeg er meget glad"
- Lisbeth Padma Bronée, Danmark

"Jeg har i månedsvis haft problemer m. Java, når jeg spiller kort online. Jeg gik fejlagtigt ud fra, at det var TV2.spil, der havde en gammel server - men jeg har lige købt PC-SlowFighter: og problemet blev løst på sekunder! Her bør jeg nævne, at jeg spiller med en spritny HP pc fra November 09!. Så tænkte jeg, at det må da være begrænset, hvor mange fejl, der kan være på en relativt ny PC....??!! Jeg har måttet genstarte hele tiden, fordi min PC 'låste', når jeg forlod et spillerum. Jeg var SÅ træt af det! Jeg er ellers ikke én, der sådan falder for tilbud på Nettet, men jeg kan virkelig anbefale SLOW-PCfighter. For sølle kr. 125,- kan jeg nu spille løs online!! Jeg ved godt, at det lyder for godt til at være sandt - men jeg har logget på det dér spillerum 2x - og logget af igen ........ weeeeeeeeeeeeeee Det hele kører bare!"
- Heidi Holmgård

"Jeg bliver nødt til at fortælle jer den overraskelse jeg fik, efter at jeg har fået SLOW-PCfighter.
Min PC var langsom, programmer havde svært ved at åbne, fik tit fejlmeddelelser osv... Jeg overvejede faktisk at købe en ny pc. Jeg fik købt og installeret SLOW-PCfighter. Efter første gennemkørsel fandt den ca 2500 fejl der blev rettet. Nu kører min pc som en mis. Den er blevet hurtig, åbner alle programmer uden problemer osv.. - ja, jeg har fået en "ny" computer. Tak for det. Jeg anbefaler selvsagt SLOW-PCfighter overfor alle mine venner og bekendte. Fedt produkt."

- Viggo Østebø.

Breetpunt.nl siger
"SLOW-PCfighter rensede en masse, men bliver computeren hurtigere? Måden at måle det på er bedst ved at se hvordan computeren er at arbejde med. Opstarten er egentlig ikke hurtigere, men computeren er generelt MEGET hurtigere. Programmerne arbejder meget hurtigere og har en bedre responstid. Vores computer er stadig ikke et Ferrari, men SLOW-PCfighter har klart gjort en positiv effekt."

Spørgeskema vedrørende langsom PC

Vi skanner din PC gratis og fortæller hvad der skal rettes.

Start download til Windows