Select language

Spor sustav Vista? Ne dajte da Vas spori sustav Windows Vista uspori. SLOW-PCfighter Vam može pomoći!

Ako se još uvijek koristite sustavom Windows Vista i razmišljate o nadogradnji na sustav Windows 7 kako biste požnjeli prednosti poboljšanja brzine, imajte na umu da i Vaš sustav Windows Vista mora također ispunjavati povećane specifikacije hardvera potrebne za njegov optimalni rad. Dopustite da taj teški posao za Vas obavi SLOW-PCfighter. Za samo djelić troškova SLOW-PCfighter vratit će Vaš sustav Windows Vista u njegovo izvorno brzo stanje.

Preuzmite za Windows

Skenirajte svoju sporu Vistu sada

Povećajte svoju učinkovitost bržim sustavom Windows Vista

Je li Vam u posljednje vrijeme bila potrebna brza Vista? Pokazujete li previše tolerancije prema svojoj lijenoj Visti u nadi da će se ona ponovno ubrzati? Brojni čimbenici mogu prouzročiti lošu radnu uspješnost Vaše Viste, a sve Viste s vremenom postaju sve lošije i lošije. Iskoristite profesionalnu pomoć sa softverom SLOW-PCfighter i ponovno ubrzajte svoju Vistu!

Slijedite ove korake za brži sustav Windows Vista!

Tri jednostavna koraka:

Potrebna Vam je brza Vista? Unaprijedite svoju Vistu i ubrzajte je te tako produljite njezin životni vijek.

Preuzmite za Windows

Produljite životni vijek svojeg sporog osobnog računala sa sustavom Windows Vista

Skenirajte svoju Vistu sada

Ako čitate ove riječi, velika je vjerojatnost da upravo sjedite za svojim sporim osobnim računalom. Nije to Vaša greška, ali prirodno je da se računala s vremenom usporavaju kako instalirate nove softvere ili na drugi način obavljate svoje svakodnevne aktivnosti.

Napredna tehnologija omogućuje softveru SLOW-PCfighter da analizira Vistu, pronađe i popravi pogreške, što za posljedicu ima bržu Vistu. SLOW-PCfighter identificira i uklanja sve neaktivne unose u registru Viste, npr. od neuspješno instaliranih softvera, instalacije pogonskih programa i nepotpunih deinstalacija.